Den rette gave til barnedåben

gave til barnedåb

Dåben er den første milepæl i barnets liv. Før i tiden var det kutyme, at drengen fik pengegaver og pigen et sølvkors eller guldhjerte. I dag er der dog mange, som gerne vil give en unik dåbsgave, som barnet kan have gavn af i mange år fremover. Men det er ikke altid så ligetil. For hvordan regner man ud, hvad en 6 måneder gammel baby får gavn af i fremtiden. Og man vil jo også gerne finde noget, som skiller sig ud, så man ikke ender med at give det samme som andre.

Men tvivl ej, står du og skal til en forestående barnedåb, hjælper vi dig nemlig her med tips til gode gaveideer.

Personlige dåbsgaver

Er man nært knyttet barnet, så er det oplagt at give noget personligt. På den måde vil barnet altid associerer én med gaven. Til pigen kan man få designet et indgraveret smykke. Der findes en masse søde smykker på markedet, som pigen kan få glæde af, når hun er blevet lidt større. Til drengen kan man i stedet få indgraveret en sparegris. Den vil vække stor begejstring, når han en dag er blevet stor nok til at få sine egne lommepenge.

En klassiker inden for dåbsgaver er at give et bordflag. Det er nemlig en gave, som kan hives frem til alle fødselsdage resten af livet. Hvis man gerne vil give et bordflag, skal man dog højst sandsynligt lige koordinere med andre, så man er sikker på, at der ikke er flere, som har fået den samme ide.

Dåbsgaver barnet kan få gavn af nu og her

Hvis man skal give en gave, som barnet kan få gavn af lige nu og her, så er tumlemøblerne bObles virkelig populære. Og med god grund. De farvestrålende møbler lægger op til leg og sjov samtidig med de styrker barnets motorik. Forældrene vil helt sikker blive glade for sådan en dåbsgave, for hvem ønsker ikke, at ens barn får de bedste forudsætninger for en god udvikling.

Gode børnebøger vil også være en gave, som barnet kan tage i brug inden for relativ kort tid. Man kan jo give klassikere såsom H.C Andersens eventyr eller Halfdan Rasmussens ABC-bog. Der findes også en masse nye børnebøger på markedet, som er både sjove og lærerige.

Man kan også få lavet en personliggjort bog. Her skrives barnet ind som fortællingens hovedperson. På den måde sikrer man sig i hvert fald, at barnet ikke får den samme børnebog.

Mulighederne er mange, når det kommer til dåbsgaver. Kun fantasien sætter grænser. Føler du dig stadigvæk ikke helt sikker på, hvad du skal give, så kan du finde mere inspiration til barnedåbsgaver ved at klikke på linket.

Be the first to comment

Leave a Reply