Gaveekspert.dk er en blog om gaveidéer. Her fnder du en masse gaveforslag til mænd, kvinder, børn og par. Vi laver lange lister med gaveidéer for at hjælpe dig med at finde en passende gave til modtageren.

På siden vil du finde links til forskellige forhandlere, der forhandler diverse gaver. Vi linker til dem og i nogle tilfælde vil det være med affiliate links, hvilket betyder at vi får en provision, hvis du vælger at købe noget.

Siden bliver opdateret dagligt. Hvis du oplever links der ikke virker, så er det fordi gaven eller oplevelsen ikke længere kan købes – Den kan enten være udgået fra sortimentet eller være udsolgt.

Denne side er kun vejledende og har til formål at hjælpe dig med at finde den rette gave – Du skal dog altid selv tjekke detaljerne hos forhandleren, da der kan være sket ændringer i produkterne eller priserne. Det er derfor altid forhandleren (der sælger den valgte gave) du skal gå ud fra er rigtig. Det samme gælder, hvis du har spørgsmål eller lignende om et købt produkt, så er det altid forhandleren du skal kontakte.

Gaveekspert.dk ejes og drives af Sl Marketing.

Kontakt oplysninger:

  • Firmanavn: Sl marketing
  • Adresse: Houmannsgade 24, ST
  • By: 8700 Horsens
  • Mail: [email protected]