Personlige gaver

personlige gaver

Personlige gaver kan være mange ting. En personlig gave er noget, der har en særlig betydning for modtageren. Det kan være noget der vækker sjove minder frem, men det kan også være en gave, der er særligt udviklet til modtageren.

Hvis du vil købe en gave som er specifikt henvendt til modtageren, så kan du f.eks. give et armbånd med indgraveret navn eller du kan give en kop med billede og navn. Der er masser af muligheder for at give en personlig gave til ham eller hende du holder af.

Har du brug for hjælp til at finde personlige gaver til ham, hende, kæresten, bedste veninden, din mor eller din far, så får du herunder en masse gode gaveidéer af personlige gaver.


Personlig gave til ham

Personlig gave til ham

Der er masser af muligheder, hvis du søger efter en personlig gave til ham, der har alt. Herunder giver vi dig en masse forslag til, hvilke personlige gaver du kan give til ham, der virkelig intet ønsker sig.

Disse gaveidéer til ham er meget blandede, da det både kan bruges til din kæreste (ham), din søn, din mand eller din far.

Det vil være blandede, men alle sammen personlige gaver til mænd. Find den du selv synes, der passer bedst til ham, du gerne vil glæde!


Masterchef grillkuffert med indgravering

Masterchef grillkuffert med indgravering

Hvis det er en gave til ham, der elsker at nyde et godt glas vin, samt et lækkert stykke kød fra grillen, så er det denne gave du skal give ham. Denne Masterchef grillkuffert med indgraveret navn, er bestående af hele 18 dele i rustfrit stål.

Selve kufferten er lavet af aluminium, hvilket betyder at den er robust, men samtidig nem at have med sig.

I grillkufferten er der som nævnt 18 dele i rustfrit stål: En gaffel, en tang, en paletkniv, en pensel, en kniv, en rengøringsbørste, 4 grillspyd og 8 holdere til majskolber.

Du har mulighed for at få indgraveret 2 sætninger på grillkufferten. Hver sætning må dog maks. være op til 15 tegn. Du kan eksempelvis vælge at skrive ”Grillmester” + ”Modtagerens navn”. Så står der nemlig at han er en ægte grillmester! Og hvem vil ikke elske at få det af vide?


Whiskyglas med indgravering

Personlig gave - Whiskyglas med indgravering

Hvis du skal give en personlig gave til din far eller bare ham, der elsker en god whisky – Så er der ingen tvivl om, at et whiskyglas med indgraveret navn er den perfekte idé. Denne gave passer til mange forskellige anledninger, da der findes flere forskellige varianter.

Du kan vælge imellem et whiskyglas med cigar, hjerter eller pibe. Du kan også vælge imellem 2 varianter med tekst fremfor logo. De 2 tekster er ”Last Gentleman” og ”Original Taste”.

Hvis gaven skal bruges som bryllupsgave eller til et par, så er det meget oplagt at vælge whiskyglassene med hjerter. Du har mulighed for at få indgraveret begge parrets navne på dette glas, og så er der selvfølgelig hjerter på som en ekstra detalje.

Er det derimod din far, der skal have et lækkert sæt af whiskyglas, så kunne det være oplagt at vælge dem med teksten ”Original Taste”.

Skal du derimod give det til din farfar eller morfar, så kunne det være en idé at vælge teksten ”Last Gentleman”. Det vil helt sikkert vække glæde og smil.

Der er lidt forskel på de forskellige varianter. Hvis du vælger hjerterne er det som nævnt 2 navne, du kan få indgraveret – Og derfor passer den perfekt til par. Hvis du vælger et af de andre sæt, så er det enten 2 sætninger eller navn samt årgang.

Hvis man er whiskyelsker, er der ikke noget bedre end, at blive tilbudt et glas whisky. Eller vent, det er der da! Nemlig at få serveret en god whisky i sit eget glas med navn og årgang!


Petanque-sæt med indgravering

Petanque-sæt med indgravering

Et petanque-sæt er en god gaveidé til ham, der elsker at hygge sig og spille udendørs-spil om sommeren.

Hvis du kender en, der elsker petanque, evt. din far eller din bedstefar, så er det her helt sikkert den perfekte gave at give ham.

Selve sættet består af seks metalkugler/petanquekugler.

Du har mulighed for at få indgraveret op til 15 tegn. Det kan enten være modtagerens navn, kælenavn eller et andet sjovt ord, der bringer minder frem.

Udover metalkuglerne medfølger der også: En lille trækugle, et målebånd og en fin lille taske til at opbevare spillet i.


Gavesæt med bil produkter

Gavesæt med bil produkter

Hvis du skal købe en personlig gave til ham, der elsker biler, så kan du vælge dette gavesæt, der er fyldt med bil produkter.

Dette gavesæt indeholder nemlig alle produkter, der skal bruges for at pleje bilen til topkarakter.

Selv en amatør kan føle sig som en professionel bil ekspert, hvis han får fat i dette gavesæt. Dette gavesæt består nemlig af alt, hvad han skal bruge for at pudse, pleje og polere bilen.

Denne gavekurv indeholder en masse Victoria produkter, herunder: mikrofiberklud, lakpolitur, glas & polsterrengøring, shampoo & voks, polérsvampe, flue & oliefjerner koncentrat, stor pleje boks og en pose.

Det er altid langt sjovere at vise bilen frem, når den er ren og skinnede. Efter en ordentlig omgang med disse produkter, må det vel være i orden at vise bilen frem.


Gavesæt med øl

personligt Gavesæt med øl fra hele verden

Mange vil nok ikke betegne en gavekurv med øl som værende personlig eller særlig opfindsom, men det kan det altså sagtens være. Hvis du skal give en personlig gave til ham, der virkelig interesserer sig for øl, så vil jeg mene at dette gavesæt er den perfekte gave.

Dette gavesæt med øl er nemlig helt særligt, da det består af øl fra hele verdenen.

Sættet indeholder 9 forskellige øl, samt beskrivelse af hver øl. Du vil finde øl fra 3 forskellige kontinenter.

Liste over øl i pakken:

 • Wicküler (Tyskland)
 • Budweiser Dark (Tjekkiet)
 • Miller (USA)
 • Birra Moretti (Italien)
 • Birra Ichnusa (Sadinien)
 • Hite (Korea)
 • Sargres (Portugal)
 • Saigon (Vietnam)
 • Tuborg (Danmark)

Øllene bliver leveret i en sikker kasse. Hver flaske indeholder 0,33 liter.

Bemærk dog at man skal være minimum 16 år for at købe dette sæt, da det indeholder alkohol.


Nøglefinder til 4 nøgler

Nøglefinder til 4 nøgler

Denne gave kan både være personlig og sjov. Det kan være en yderst praktisk gave for personen, der aldrig kan finde sine nøgler, samtidig får i nok også et godt grin.

Denne nøglefinder virker til 4 nøglebundter, så er der både styr på husnøglerne, bilnøgler og hvad der nu ellers måtte være brug for at holde styr på. Det kan også være at gaven er til en større familie, så kan hele familien måske holde styr på deres nøgler.

Nøglefinderen er en meget simpel gadget. Den fungerer som en fjernbetjening og har en rækkevidde på op til 30 meter (Også igennem væggen). Der er indbygget LED lys, så den kan lyse op, hvis nøglerne måtte have forputtet sig under sofaen, i sengen eller under din tøjbunke.


Skrivebordsorganizer med indgravering

Skrivebordsorganizer med indgravering

Hvis du søger efter en personlig gave til kontormanden, så er der også gode muligheder. Denne skrivebordsorganizer er nemlig et godt bud på den perfekte gave til kontormanden.

Her er der plads til lidt af hvert. Der er plads til både kuglepen, papir, papirclips, post its og så er der indbygget en særlig plads til tape.

Skrivebordsorganizeren er særligt fremstillet af bambustræ og har rene linjer. Den er flot til hjemmekontoret eller på arbejdspladsen.

For at gøre det endnu mere personlig har du mulighed for at få indgraveret både initialer, fornavn og efternavn. Så kan alle og enhver se, hvem der ejer den. En rigtig fin lille genstand, der både pynter på kontoret, men også er superpraktisk.


Churchill Cigarsæt fra Philippi

Churchill Cigarsæt fra Philippi

Der findes personlige gaver til alle mænd, også dem der elsker at nyde en god cigar. Vil du give en god og særlig gave til ham, der elsker cigarer, så skal du vælge dette yderst elegante og praktiske sæt fra Philippi, der er opkaldt efter den berømte engelske premierminister, Churchill.

Selve cigarsættet består af et flot cigar-etui i lammenappelæder, et cigar-rør, en cigar-klipper og en rørformet lommelærke. Udover det, er der også plads til 4 kreditkort i det flotte læder etui. Etuiet åbnes og lukkes med en trykknap.

Nu har du alt hvad der kræves for en god aften. Opbevar dit Churchill etui i din jakke eller blazers inderlomme.


Weekendtaske med initialer

Weekendtaske med initialer

En weekendtaske kan være en god idé, hvis gaven er til ham, der rejser meget. Det kan være i form af almindelige rejser, men det kan også være korte weekendophold eller arbejdsrelaterede ture.

En af de vigtigste ting på enhver tur er tasken. Den skal helst være nem at have med, være praktisk, men også se flot ud. En weekendtaske i beige farve er altid en god idé.

For at gøre den endnu mere personlig, kan du få trykt modtagerens initialer på tasken. De kommer til at stå i ”våbenskjoldet”. Selve tasken er yderst praktisk med en justerbar skulderstrop, samtidig er der masser af plads til diverse ting. Der er nemlig 2 små og 1 stort rum.


Gavesæt til vinelskeren

Gavesæt til vinelskeren

Du er måske vant til at dukke op med en flaske vin i hånden, hvilket som sådan også er fint nok. Men kunne du godt tænke dig at give en lidt mere ekstraordinær ting, så kan du give dette gavesæt.

Gavesættet består af en proptrækker, en drypholder, 1 flaskeprop, 1 skænkeprop og selvfølgelig også en flaske rødvin.

Rødvinen er en flaske Casa de Campo-Cabernet-Carmenere fra Chile.


Personlig gave til hende

personlig gave til hende

Er det derimod en personlig gave til hende, der intet ønsker sig – Så er der også masser af muligheder for at give hende en sød og personlig gave.

Herunder får du en masse gode og personlige gaver, du kan give til hende, hvad end det er din mor, din kæreste eller din svigermor.

Der er personlige gaver for alle typer, det er bare med at finde den personlige gaver, der passer bedst til hende du skal give den til.

Herunder får du i hvert fald en masse gode bud på, hvad du kan give til hende.


Notesbog med personligt billede

Notesbog med personligt billede

En notesbog er altid en vigtig og brugbar ting at have ved hånden i den travle hverdag, så du kan huske dine notater, personlige tanker eller aftaler med vennerne. Den kan selvfølgelig også bruges til at skrive indkøbsliste m.m.

Notesbogen er en meget personlig gave, da du kan tilføje et valgfrit billede som bruges til forside. Det gør gaven til en meget personlig gave.

Denne gave er både personlig, men også perfekt at give, hvis du skal bruge en lille og billig gave til under 100 kroner.

 • Notesbogen har 160 siders linjeret papir samt bogmærke.


Læderarmbånd med indgraveret vedhæng

Læderarmbånd med indgraveret vedhæng

Hvis du vil give en personlig gave til hende du holder af, så kunne det evt. være et lækkert armbånd med et indgraveret vedhæng. Du har mulighed for at tilføje 2 sætninger bestående af 10 tegn pr sætning.

Læderarmbåndet er smukt og iøjnefaldende. Armbåndet består af en flettede snøre i brunt læder samt råt sammensyede nappe læder i råhvid. Armbåndet er med magnetisk lukkemekanisme i rustfrit stål.

Designet er lækkert og behageligt at have på. Modtageren af denne gave vil uden tvivl elske det!


Hjertesten med indgravering

Hjertesten med indgravering

Hvis der er noget piger og kvinder elsker, så er det små søde pynteting, eller små personlige gaver. Det kunne være i form at denne hjertesten med indgravering. Du har her mulighed for at skrive op til 3 linjers tekst – Dog maks. 10 tegn pr. linje.

Du kan vælge at skrive jeres navne på linje 1 og 3, og evt. benytte linje 2 til et ”&” tegn. Du kan selvfølgelig også vælge den anden løsning, nemlig at skrive en lille kærlighedshilsen på stenen.

Stenen er en god gave til at minde hende om, at du elsker og holder af hende – Det kunne især være en idé, hvis du skal væk i længere tid.

Det er assorterede sten og derfor ikke muligt selv at vælge farve.


Smykke garderobe

Smykke garderobe

De fleste piger og kvinder går op i deres smykker, det gælder både øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Vil du give en sød lille gave til hende, der elsker sine smykker, så kunne det være denne ”smykke garderobe”.

Denne lille fine ting fungerer i praksis som en almindelige garderobe, her er det bare halskæder, øreringe og armbånd der hænger i stedet for jakker og trøjer. Det samme gælder garderobeskuffen under, hvor der ofte ville være sko, her er det bare ringe, øreringe og lignende.

Denne smykkehylde vil se godt ud på badeværelset eller på kommoden i soveværelset.


Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Der er mange muligheder for at glæde hende, der virkelig har alt. Man behøver nemlig ikke at købe en ting, man kan bare ”nøjes” med at købe en oplevelse. Ofte er en god oplevelse også bedre end en pynteting.

Vil du give hende noget personligt, som hun virkelig vil sætte pris på. Så skal det være en gave hvor i sammen kan nyde det. Det kunne f.eks. være et romantisk ophold for 2 personer.

Der findes mange forskellige ophold med god mad og overnatning. Et godt eksempel er dette romantiske ophold på Skrøbelev Gods, der ligger i Rudkøbing. Det er et godt valg til prisen.

 • Opholdet består af 1 overnatning for 2 personer
 • En god middag
 • Lækker morgenbuffet
 • Rundvisning på godset
 • Benyt vinkælderen og pejsestuen
 • Der er også gratis parkering og internet

Læs mere om oplevelsen herunder.


Ansigtsbehandling

ansigtsbehandling

De fleste kvinder elsker pleje og velvære. Det er vigtigt at få et afbræk fra den travle hverdag, ellers ender man med at få stress.

Synes du at hun trænger til at slappe af i rolige omgivelser uden børn, kæreste eller lignende, så er det en ansigtsbehandling du skal give hende.

Det er desværre ikke alle kvinder, der er lige gode til at tage sig den frihed at bestille en luksus ansigtsbehandling og få slappet ordentligt af.

Der findes mange forskellige former for ansigtsbehandlinger. Der er både billige, almindelige og luksus ansigtsbehandlinger, de kan fås i hele landet. Klik videre på knappen herunder og vælg en passende oplevelse til en passende pris og overrask hende med en dejlig ansigtsbehandling.


Personlig gave til par

Personlige gaver til par

Hvis du er på udkig efter gode gaver til par, så er det en god idé at købe en personlig gave til kæresteparret eller ægteparret, der intet mangler. Herunder får du et par gode forslag til, hvad du kan købe til det søde par.

Det kan være svært at finde den rette personlige gave, når det er til par. Fordi der findes så mange forskellige typer af par.

Men herunder får du i hvert fald en masse forskellige bud på, hvad du kan give af personlige gaver til det søde par.


Pude med personligt tryk

Pude med personligt tryk

Vil du give en personlig gave til det gamle ægtepar eller til det nye unge kæreste par, så kunne det være en idé med en personlig pyntegenstand.

Det kunne f.eks. være en pude med et personligt tryk. På denne pude står der allerede ”Mr. & Mrs.” I bunden har du så mulighed for at tilføje 10 tegn, det kunne evt. være parrets efternavn

Denne gave kan bruges som indflytter-, værtinde- eller bryllupsgave.

Puden er 40 x 40 cm og passer derfor helt perfekt i sofaen.


Pude med hjerte og navn

personlig gave - Pude med hjerte og navn

Den forrige gaveidé er god, men det kræver selvfølgelig at parret har samme efternavn, hvis det er planen at skrive dét. Du kan med fordel også vælge denne hvide og kærlige pude, hvor du har mulighed for at skrive begge parrets navne.

Puden er hvid, men du har selv mulighed for at vælge trykfarven. Her kan du vælge imellem: blå, gul, grøn, pink, rød eller sort.

Der må bruges op til 10 tegn på begge navne. Så hvis deres navne skulle overskride tegnene kan du evt. vælge at bruge deres kælenavne (hvis de har nogen).

Pyntepuden vil passe perfekt i stuen, men også i soveværelset.


Romantiske kaffekopper med billeder

Romantiske kaffekopper med billeder

Hvad er bedre end at give en god, personlig og samtidig brugbar hverdagsting i form af et par kaffekopper.

Dette gavesæt er den perfekte gave, hvis du vil glæde et kærestepar eller ægtepar.

Sættet er bestående af 2 kaffekopper med hjertehang.

De er personlige, da du selv skal vedhæfte et billede. Det kunne evt. være et billede af dem hver på hver sin kop – Eller du kan vælge at indsætte et billede af dem sammen og bruge samme eller to forskellige fotos på de 2 kopper.

Bemærk dog at disse kaffekopper ikke tåler opvask.


Dørmåtte til parret

Dørmåtte med "Mr. & Mrs."-tryk og navn

En anden god gaveidé til det søde og nygifte ægtepar er denne dørmåtte med navn. Hvad er mere sigende end en dørmåtte, hvor der er skrevet jeres navn – Det viser hele byen, hvem der bor der, men også at i elsker hinanden.

Den robuste og skridsikre dørmåtte fås i 2 forskellige størrelser: 70 x 50 cm eller 85 x 60 cm.

Overfladematerialerne er 100% polyester, hvor undersiden er 100% gummi.


Personlig gave til far

personlig gave til far

Er det din far du gerne vil glæde med en personlig gave, hvad end det er til fars dag, fødselsdag eller jul, så får du her et par gode bud på, hvad du kan give din far i gave.

Der findes mange forskellige typer af fædre, men fælles for dem alle sammen er, at de elsker personlige gaver. Altså en gave, hvor de virkelig kan se, at du har købt eller lavet den for at glæde dem.

Om din far er til gør-det-selv arbejde eller om han er den store kaffedrikker, vindrikker eller whiskydrikker, så er der en gave til ham.

Herunder kan du få inspiration, så du kan vælge den rette gave til din far.


Multitool med indgravering

Multitool med indgravering

Hvis din far er den helt store gør-det-selv mand, så er det uden tvivl værktøj, han skal have som en personlig gave. Men dette værktøj er på ingen måde et almindeligt værktøj – Det har nemlig mange flere funktioner end man lige tror.

Dette smarte Multitool med indgravering er formet som en hammerlignende genstand – Og kan derfor også bruges som hammer. Men udover det, så er der også skjult 10 andre værktøjer i ét. Her får du nemlig mulighed for at bruge en tang, en oplukker, en kabelsaks, en flad skruetrækker, en stjerneskruetrækker, en sav, en fil og en kniv.

Udover at være superpraktisk for den store gør-det-selv mand, så er det også en meget personlig gave, da du har mulighed for at få indgraveret op til 20 tegn. Her kan du enten indgravere din fars rigtige navn eller et kælenavn, hvis du har sådan et til ham. Du kan også være at skrive en lille hilsen.

Værktøjet er i bøgetræ og rustfrit stål, og har en cirka vægt på 250 gram. En forholdsvis let genstand ift. Vægt og størrelse.


Lommelærke med indgravering til din far

Lommelærke med indgravering

Det kan også være du har en far, der ikke er den store gør-det-selv mand, men derimod elsker at nyde en god whisky i ny og næ, så kunne det også være en idé at give ham en lommelærke med navn på.

Denne genstand vil helt sikkert vække stor glæde hos faderen, der elsker at drikke små stærke genstande.

Lommelærken er en genial gave, da den kan være i inderlommen, når din far skal en tur i byen eller bare væk hjemmefra.

Den lille fine lommelærke har en kapacitet på 237 ml og er fremstillet i rustfrit stål. Den er både robust og har en lang holdbarhed.

Det er selvfølgelig også en personlig gave, da du kan få indgraveret din fars navn eller en lille hilsen. Du har nemlig op til 30 tegn. Så er der ingen tvivl om, hvem denne lille lommelærke tilhører – Så kan din far også have den i fred for ham selv.


Termokande med indgravering

Termokande med indgravering

Man må aldrig gå ned på udstyr, især ikke når det handler om varme drikke som kaffe, te og kakao. Har din far ikke ønsket sig noget, og vil du være på den sikre side, så er det en termokande du skal give ham.

Hvis du selv er en rigtig kaffe drikker, så ved du også, hvor svært det kan være at undvære din kaffe. Især når du er træt og energiløs en tidlig morgen, så er kaffen næsten umulig at undvære.

En god idé, hvis du har en god og lang køretur til arbejdspladsen eller skolen om morgenen, vil være en termokande med energifyldt kaffe. Det kan også være en fordel til den lille hyggetur i skoven eller på stranden. Der er næsten ingen grænser for, hvor du ikke kan bruge din termokande!

Termokanden bliver en anelse federe at give i gave til din far, nu hvor du har mulighed for at gøre den personlig med et navn eller en lille kort hilsen. Du har nemlig 10 tegn at gøre godt med, der bliver skrevet på tværs.

Du har også mulighed for at vælge blandt 3 farver, herunder: sort, blå og rød.

Udover det så kan du vælge imellem 2 varianter, den ene er som tidligere nævnt et navn på tværs. Den anden mulighed er et lille kaffelogo, hvor du kan skrive ”kaffekongen” + ”navn”.


Personlig gave til mor

Personlig gave til mor

Nu kommer vi til din mor, en af de vigtigste personer for mange. Vil du også gerne glæde din mor? Så gør det med en personlig gave.

Der er ingen tvivl om at mødre, er nogen af dem der går mest op i at få en gave, hvor der virkelig er tænkt over tingene.

Vil du gerne give din mor en ekstraordinær gave, så gør den personlig. Det kan du gøre ved at købe en gave med indgravering eller med et billede af dig selv eller lignende.

Der er masser af muligheder for at glæde din mor, og herunder får du et par af vores forslag til, hvilken personlig gave du kan give din mor.


Snuggy – tæppet med ærmer

Snuggy – tæppet med ærmer

Snuggy tæppet skal du give til hende, der elsker at slappe af og varme sig under det dejlige tæppe eller dynen. Dette Snuggy tæppe er på ingen måde et almindeligt tæppe, men så meget mere!

Snuggy tæppet er udstyret med to ærmer, hvilket betyder fri bevægelse. Du kan med fordel medbringe dette dejlige tæppe på sofaen, men det kan i den grad også bruges til festivaler, fly- eller bilturen.

Hvis du synes din mor trænger til at slappe af, så er denne gave et tegn på at hun trænger til at lægge sig ned på sofaen og slappe af til en god film eller serie.

Tæppet kan købes i seks forskellige farver, herunder: blå, grøn, sort, lyserød, vanilje eller rød.

Snuggy tæppet er dejligt blødt og består af 100% polyester. Det kan vaskes i vaskemaskinen, så kræver intet hårdt arbejde for at gøre rent.

Størrelsen er 135 x 190 cm


Chokolade til din mor

personlig gave Chokolade til din mor

En plade chokolade lyder måske ikke til at være den mest personlige gave, men det kan det sagtens være. Hvis din mor elsker chokolade, så vil hun helt sikkert sætte pris på at modtage en chokolade gaveæske.

Men for at gøre gaveæsken lidt mere personlig kan du vælge en plade chokolade med en skrift. Der er nemlig allerede en masse muligheder. Herunder er der et par eksempler på hvad der kan stå på chokoladen:

 • ”Tak mor fordi du er dig”
 • ”Jeg elsker dig min søde smukke mor”
 • ”Til min dejlige mor”
 • ”Til min smukke mor”
 • ”Til min søde mor”
 • ”Tusind tak for alt”

Der er mange flere muligheder!

Og ikke nok med det kan du også vælge at skrive din egen helt unikke hilsen. Du kan vælge imellem chokolade plader fra 14 til 60 stykker chokolade.


Servietring til jul med indgravering

Servietring til jul med indgravering

Mødre elsker alle former for pynt, og hvis der er én ting mange mødre især elsker, så er det at det ser flot og indbydende ud, når der kommer gæster.

Det er altid vigtigt at have et flot og spændende bord med diverse pynt, især når vi rammer juletiden.

Hvis du vælger at give din mor dette sæt med servietringe, så får hun hele 4 servietringe med indgravering.

Du kan selv vælge hvilken variant det skal være – Du kan vælge mellem et juletræ eller en juleengel.

Hver servietring kan have op til 10 tegn indgraveret, så er spørgsmålet bare; Hvad skal der stå?


Personlig gave til bedste veninden

veninde-nøglering med indgravering

At sige man er bedste veninder betyder for mange piger enormt meget. Har du også en bedste veninde, som du virkelig holder af? Og vil du godt fortælle det til hende? Så er der kun en ting at gøre, nemlig at give din veninde en personlig gave.

Men hvad er en god og personlig gave til veninden? Der er mange muligheder, men der er intet der slår en gave, hvor to dele passer sammen. Det kan f.eks. være i form af en hjerte-nøglering, der er todelt, hvor i hver især har en del og tilsammen udgør det et sødt hjerte.

Vælger du at købe denne gave, så har du mulighed for at gøre det meget mere personligt med et navn på op til 10 tegn. Hvis et navn på den ene eller anden måde skulle være for langt, så kan du selvfølgelig også bruge et kælenavn.

Denne personlige gave til veninden kan købes i sølv eller guld.