Sjove pengegaver

sjove pengegaver

Nogle er imod at give pengegaver, men kreative pengegaver er faktisk slet ikke en dum idé. Når du forærer modtageren penge, kan denne købe lige det som han eller hun har lyst til – og hvem kan ikke godt lide det?

Hvis du synes det er kedeligt at give penge i gave, så er det bare fordi du ikke er kreativ nok. Der er nemlig masser af muligheder for at give sjove pengegaver. Her på siden finder du en masse gode tips til kreative pengegaver.

Hvis en person ikke har givet en ønskeliste, så kan han eller hun godt forvente at modtage en masse uopfindsomme gaver i form af penge, chokolade, vin, blomster eller lignende. Vil du alligevel gerne give noget anderledes og sjovt, så får du herunder en masse gode og kreative ideer til pengegaver.

Sjove ideer til pengegaver

Her får du en liste med idéer til anderledes, skøre, kreative og sjove pengegaver. Det kan bruges til stort set alle begivenheder, bl.a. fødselsdag, konfirmation, jul, studenterfest eller som indflyttergave. Nogle brudepar ønsker sig også penge i bryllupsgave og her er det også fint at gøre lidt ekstra ud af det.


Kreative pengegaver - Labyrint-sparebøsse

Labyrint-sparebøsse

Som tidligere nævnt behøver det ikke, at være kedeligt at give pengegaver, hvis bare man gør det på en anderledes og sjov måde. Denne labyrint-sparebøsse er uden tvivl en sjov og anderledes måde at give penge i gave.

Her er det nemlig ikke bare en kort med en pengeseddel klisteret på! Næh nej, her skal modtageren af gaven også vise at han har lidt evner. Her kan man sige at pengene er sikkert opbevaret især, hvis modtageren ikke er dygtig nok til at løse labyrint.

Sådan fungerer labyrinten

  1. Det første du skal gøre, er, at indsætte penge i labyrinten. Det gør du i toppen ved den lille åbning. Her har du mulighed for at fylde pengesedler eller mønter. Du kan i den grad også bruge den til andre minimalistiske gaver.
  2. Luk låget
  3. Giv penge-labyrinten til modtageren
  4. Lad modtageren blive udfordret! Nu er det spændende om, der er talent nok til at få kuglen igennem labyrinten, så modtageren får sine penge!

Køb labyrint sparebøssen her →


Enhjørninge- eller kaktus sparedåse

Enhjørninge- eller kaktus sparedåse

Hvis du ikke har planer om at udfordre modtageren med en svær labyrint, så kan du også vælge at give penge i en sparedåse. Der findes mange forskellige sparebøsser, så det er bare om at vælge en den, du synes der er sjovest.

Her får du i hvert fald en idé til 2 meget usædvanlige og sjove måder at give pengegaver på. Du kan nemlig vælge mellem en kaktus sparebøsse eller en enhjørning sparebøsse.

Køb kaktus eller enhjørninge sparedåsen her →


frøkonge ide til pengegave

Frøkonge sparebøsse

Der er mange måder at give penge på, og hvis hverken enhjørningen eller kaktussen vækkede din interesse, så gør denne frøkonge sparebøsse måske.

Du har sikkert mange gange hørt, at hvis en prinsesse kysser en frø, så bliver den til en prins. Nu er det her heller ikke en helt almindelig frø, men en kongefrø. Så mon ikke, hvis prinsessen kysser en kongefrø, at der kommer en masse mønter eller sedler i stedet? Du kan jo prøve og se, hvad der sker.

Køb frøkonge sparebøssen her →


Sparebøsse med personligt billede

Sparebøsse med personligt billede

Faktisk er denne sparebøsse en af mine favoritter, når det skal bruges til pengegaver. Her har du nemlig mulighed for selv at få tilføjet et personligt billede. Det kan selvfølgelig være et billede af modtageren, som på billede eksemplet. MEN, der er også mange andre muligheder. F.eks. kan du indsætte et billede af en ferie, hvis planen er at spare sammen til en ferie, og så kan du jo sammen med gaven give et lille tilskud. Denne idé er også sjov som en fjollet gave til eksempelvis en polterabend eller et babyshower.

Køb sparebøsse med personligt billede →


Sjove pengegaver til konfirmation

Hvert eneste år bliver unge konfirmeret, og det fejres ofte med en stor fest, fyldt med gæster og selvfølgelig gaver. Konfirmation er nok en af de begivenheder, hvor der bliver givet flest og størst pengegaver. Det er uden tvivl en god idé at give penge til konfirmander, da de er unge og sikkert gerne vil spare sammen til en masse store ting. Så giv en sjov pengegave til konfirmation, så kan den unge mand eller dame selv købe noget for dem.

Du kan eksempelvis fylde en kasse med sand og begrave en masse pengesedler og mønter i sandet, så konfirmanden selv skal grave dem frem.


Sjove pengegaver til fødselsdag

Skal du til fødselsdagsfest hos familie, venner eller en arbejdskollega, så skal du selvfølgelig have en gave med. Hvis det er fødselsdagsfest hos en ven eller en arbejdskollega, så har du sikkert ikke fået den store ønskeliste. Det er meget standard at komme med en flaske vin eller penge. Gør noget anderledes med en sjov pengegave til fødselsdag, der både vækker glæde, smil på læben og samtidig giver værdi for modtageren. Penge er noget vi alle kan bruge, og det er den nemmeste gave – men en lille detalje kan gøre det til den mest perfekte gave.

Du kan eksempelvis forme en fin blomst ud af mønter på snor og pengesedler som blomsterblade. Det er kun dine kreative evner der sætter grænser, når det kommer til at lave sjove pengegaver.

Sjove pengegaver til brudeparret

Skal du til et bryllup, hvor brudeparret ønsker sig penge? Det er en smule kedeligt blot at troppe op med en kuvert med sedler i – så hvorfor ikke gøre lidt mere ud af det?

Du kan for eksempel anskaffe en parasol eller en paraply og forme en masse sedler til små sommerfugle, ved at folde dem i en trappeform og binde en snor om midten. Herefter kan du sætte dine penge-sommerfugle på snor fast i under parasollen eller paraplyen. Når brudeparret åbner parasollen, vil de således stå under en masse smukke penge-sommerfugle.