Pude med billede

Pude med billede

Leder du efter en personlig og hyggelig gave, som vil sætte et smil på modtagerens læber? En pude med billede kan være en fantastisk gave, da den er personlig og unik. Du kan selv designe din pude med billede, så den passer perfekt til den du laver den til og deres stil i hjemmet.

Kunne du tænke dig at se flere idéer til personlige gaver, så kan du læse vores indlæg om personlige gaver her.

Kunne du tænke dig at få lavet din helt egen personlige pude med billede, tekst eller lignende – Så er der masser af muligheder. Herunder kan du se et par fine puder med foto, som du nemt kan bruge som julegave, fødselsgave eller anden gave til dem du holder af.


Pude med billede

Fin pyntepude med billede

Denne pude med billede er uden tvivl den perfekte gaveidé til et medlem af familien eller dine nære venner. Her har du nemlig mulighed for at give en meget personlig gave i form af et billede. Et billede siger mere end tusinde ord, og derfor er en fotogave altid en god idé.

Hvis du skal være væk fra kæresten eller familien i længere tid, så er det en god idé at give en pude med billede. Det giver kæresten eller familien et rigtig indtryk af, hvor meget du holder af dem. Samtidig vil det ikke på samme måde føles som om, at du er væk, da du jo er på puden, som de kan kramme og holde om. Dette er en rigtig god idé, hvis du har små børn, som vil komme til at savne dig mens du er væk. En pude med billede af dig vil give dem tryghed og ro til når de skal falde i søvn om aftenen.

Køb pyntepuden her →


hjerteformet fotopude

Hjerteformet pude med foto

Denne fine hjerteformet pude med foto er den ultimative kærlighedserklæring til ham eller hende, du virkelig holder af. Du kan med fordel bruge en hjerteformet pude med foto som valentingave, romantisk gave, fødselsdagsgave, julegave eller årsdagsgave.

Denne hjerteformet pude med foto er virkelig en personlig og uden tvivl stor kærlighedserklæring, i hvert fald hvis du vælger et romantisk billede af dig og kæresten. Så har i også altid et minde om hinanden, når den anden ikke er hjemme.

Du kan også indsætte et billede af dig og dine børn, så I har et dejligt minde sammen foreviget på en hjertepude, som symboliserer jeres kærlighed til hinanden.

Køb den hjerteformede pude her →


fotopude med baby

Fotopude med baby

Denne fotopude med baby kan bruges i gave til barnet selv, men den kan også bruges i gave til forældre eller bedsteforældre. Vi ved alle sammen, hvor meget bedsteforældre holder af deres børnebørn.

Så hvis du synes at bedsteforældrene skal have glæde af deres børnebørn hver dag, så kan du give dem en sød pude med et billede af barnebarnet.

Du kan selvfølgelig også give denne gave til barnet selv, da det kan give barnet en tryghed, når det skal sove.

Denne pude med billede er også oplagt som gave til en barnedåb eller en 1-års fødselsdag – enten til barnet selv eller til de stolte forældre.

Køb fotopuden med baby her →


pude med tekst

Puder med tekst

For at give en personlig pude, behøver det selvfølgelig ikke at være en pude med billede. Du kan også sagtens vælge en pude med tekst, hvis det er mere dig.

Her får du en rigtig fin hvid pude, hvor du har mulighed for at få trykt et navn på op til 10 tegn. Du kan samtidig også vælge mellem om det er til dronningen eller til kongen – da hvert køn har deres eget ikon.

Det er også muligt at vælge en unik trykfarve, så hvis personen har en yndlingsfarve, kan den blive brugt. I hvert fald, hvis det er en af disse farver: Sort, blå, gul, grøn eller pink.

Denne pude med billede er en oplagt gaveidé til konfirmanden eller teenageren, som mangler lidt udstyr til sit værelse.

Køb pude med tekst her →


Lav din egen pude med billede

Det er virkelig en god idé at lave din egen pude med billede. Det kan både være til dig selv, men det kan også være den perfekte idé, hvis du står og mangler en god gaveidé til ham eller hende, der intet ønsker sig. Der er masser af muligheder for at designe sin egen pude, da der findes puder med fotoprint.

Der findes mange forskellige former, varianter og størrelser af fotopuder både til børn og voksne. Der findes i den grad også mange puder med tekst, både almindelig tekst, men også puder med personlig tekst.

En pude med billede er en utrolig personlig og kærlig gave, som viser modtageren at du er rigtig glad for jeres relation og at du har lagt tid og overvejelser i den gave, du har valgt at give. Har du mindre børn kan du også hjælpe dem med at designe en pude, som de kan give i julegave til eksempelvis bedsteforældre eller den anden forælder i hjemmet.