Sjove gaver – 25 sjove gaver til ham, hende og børn

sjove gaver

Der er ikke noget sjovere end at give sjove gaver. Står du og mangler den perfekte gave til ham, hende, børn eller par, og må den gerne være virkelig sjov og anderledes? Så får du her 25 anderledes, men samtidig knaldgode idéer til sjove gaver du kan give.

Du kan med fordel bruge én eller flere af disse små sjove gaver til pakkeleg, julegave, fødselsdagsgave, mandelgave, indflyttergave eller værtindegave.

 

Nøglering med sexklokke

Nøglering med sexklokke

En nøglering med en sexklokke? Ja, den er god nok. Den her gave kan være virkelig sjov, men den kan samtidig også bruges til at give et hint (At der snart skal ske noget). Du kan med fordel bruge denne billige gave til pakkeleg eller anden sjov begivenhed. Du kan selvfølgelig også købe sexklokken til din kæreste, hvis du mener personen skal tage sig lidt sammen.

En meget sjov lille klokke, der kan være med til at sætte gang i aftenlegene. Det kan være sådan en lille detalje, der gør en stor forskel. Det er i hvert fald værd at prøve. Så giv denne nøglering med sexklokke til din kæreste, hvis du synes der snart skal ske noget på hjemmefronten.

Køb den her →

 

Sjove emoji puder

Sjove emoji puder

Vi kender alle sammen de sjove, skøre, frække og ucharmerende emojis, i hvert fald de fleste af os. Har du en smartphone, så har du sikkert sendt tusindvis af emojis eller også har du modtaget tusindvis af dem.

Emojis er gode til at vise vores følelser. Måske har du en ven eller veninde, der altid benytter samme emoji, og må anses for at være ”yndlings-emojien”. Så skal du da give din ven eller veninde sin yndlings-emoji i pudeform.

Giv en pude til din ven eller veninde med en grinende, en tungerækkende, en cool, en forelsket eller en ”lorte” emoji.

Køb dem her →

 

Toiletgolf

Toiletgolf

Toiletgolf? Ordet i sig selv får folk til at grine, da golf og toiletbesøg ikke er en almindelig kombination. Toiletgolf er på ingen måde en ny gadget, den har været her længe, men den er stadig utrolig sjov.

Denne sjove gave kan du give til personen, der er vild med golf eller lange toiletbesøg. Det er altid dejligt at være beskæftiget, når du er på toilet. Den her sjove ting, får dig uden tvivl til at være beskæftiget i længere tid.

Vi vil dog lige advare dig, hvis du har planer om at give toiletgolf til kæresten eller en anden i din husstand. Du er nemlig selv skyldig, hvis personen begynder at være på toilet endnu længere tid end før. Du kan nemlig godt forvente, at der lige skal spilles en ekstra omgang toiletgolf.

Køb det her →

 

Toilet-basket

Toilet-basket

Toilet-basket har lidt samme formål som toiletgolf, nemlig at fordrive tiden under ens toiletbesøg. Så nu skal du bare vælge om personen vil finde golf eller basket mest interessant?

Det er altid dejligt og afslappende at være på toilet, da man lige får noget alene tid. Du kan virkelig slappe af og stresse af på samme tid, hvilket sikkert også er grunden til at du har længerevarende toiletbesøg.

Det er meget normalt at spille på sin iPhone eller anden smartphone, når man er på toilet. Men kunne det ikke være meget sjovere med et rigtigt spil? Det synes vi i hvert fald. Så giv da en omgang toilet-basket til din ven, kæreste eller far.

Køb det her →

 

Juleskægskugler

Juleskægskugler

Denne sjove gave er kun til ham, der har skæg. Her får du nemlig et sæt julekugler. Det er dog ikke helt almindelige julekugler, næh nej, de her hænger ikke på juletræet – men i skægget!

Skal du købe en sjov gave til manden med det store skæg, så har du nu løsningen.

Køb dem her →

 

Kæmpe vingummibamser

Kæmpe vingummibamser

Vingummibamser smager bare godt. Og du må godt spise dem selvom, du ikke længere er et barn. Har du også en sød tand for slik og søger sager – Så vil du uden tvivl elske denne KÆMPE vingummibamse.

Nu kan du nemlig få en meget, meget, meget STOR vingummibamse, der er cirka 1400 gange større end de vingummibamser i de små poser!

Du bestemmer også selv, om det skal være med cola, brombær, ananas eller kirsebærsmag.

Køb den her →

 

Rengøringstøfler

Rengøringstøfler

Ja, der er dem der ofte gør rent – Og så er der dem, der ALDRIG gider at gøre rent. Har du også en kæreste i husstanden, der er mindre villig, når det er rengøringstid? Så har vi her en god løsning.

Ofte er det dem der ikke gider gøre rent, der sviner mest. Så giv din kæreste et par rengøringstøfler og du er nu sikker på, at han eller hun ikke sviner gulvet til med sine ellers ”rene” sko.

Køb dem her →

 

The good book – Sjov snyde gave

The good book – Sjov snyde gave

The Good book er en virkelig god bog – I hvert fald hvis man tager navnet bogstaveligt. Det er lidt en smagssag, om man elsker at læse eller ej. Men der findes en bog for alle, også dem der ikke elsker at læse.

The Good Book er nemlig en bog, de fleste vil elske – Også selvom de ikke kan fordrage at læse bøger.

Når først de åbner The Good Book, så vil de hurtigt forstå, hvorfor den er så god. Der gemmer sig nemlig noget af en positiv overraskelse allerede i kapitel 1!

Det er selvfølgelig en mulighed at fylde lommelærken før du giver gaven væk, hvis den skal være lidt sjovere at modtage.

Køb den her →

 

Den sjove shots gave

Den sjove shots gave

Skal du til fest? Skal du have en gave med? Men er du også i tvivl om, hvad du skal give i gave? Så får du her et rigtig godt forslag.

Det kan være kedeligt at komme med en flaske vin, en flaske sprut eller andre alkoholiske drikke, da det sikkert alligevel er en gave, der forsvinder i løbet af aftenen. Du kan for at gøre det lidt sjovere give en gave, der kan bruges til de mange kommende fester – Nemlig et drukspil.

Nu kan du nemlig give en gave i kan bruge til festen, men en gave som modtageren også kan have glæde af fremover. Det er altid en god idé at give en gave, der kan byde ind til at gøre festen lidt mere festlig.

Køb den her →

 

Kæreste erstatning

Kæreste erstatning

Har du en veninde, der har været single i længere tid, og synes du hun trænger til at komme videre. Så kan du lige minde hende om det, ved at give hende en ”Kæreste erstatning”. Nu har din veninde mulighed for at ligge godt og trygt om aftenen. Her får hun nemlig en arm – Altså en kæreste erstatning – som kan holde om hende i sengen.

Denne sjove gave kan også bruges til din egen kæreste, hvis du selv skal være væk i en længere tid. Så kan din kæreste føle at du stadig er der, selvom du måske er langt væk. Du kan gøre den endnu mere personlig ved at tilføje et navn, så er der ingen tvivl om, hvem hun holder om.

 

Varmepude formet som en ræv

sjov gave - varmepude formet som ræv

En varmepude er både blød, dejlig og varm. Den kan bruges til at varme ryg, nakke og skulder. Den er virkelig god for dig, der døjer med nakke- og/eller skuldersmerter. Så skal du give en sjov gave til personen, der døjer med lidt smerter i nakke- og skulder, så er det her måske en idé.

Enhver person vil sætte pris på at modtage en varmepude, da den bare er behagelig. Især hvis det er koldt udenfor. Det er selvfølgelig ikke en almindelig varmepude, da den ikke går under kategorien: Sjove gaver. Det er nemlig en varmepude i ræveform, som gør den sjov og anderledes. Du bestemmer selv om det skal være en rød eller sort ræv.

 

Basket-papirkurv med lyd

Basket-papirkurv med lyd

Basketball kan spilles på toilettet og selvfølgelig i haven, men det kan i den grad også spilles på kontoret. Kender du en der arbejder hjemme på sit kontor eller har du en god kollega, du synes skal have en morsom gave? Så kan du simpelthen vælge at give personen en basket-papirkurv med lyd.

Nu er der masser af muligheder for at fordrive ventetider og pauser. Til gengæld kan det også være at rodehovedet får ryddet sit skrivebord for engangsskyld. Har personen altid papirer flydende overalt, sikkert papirer der ikke skal bruges længere? Så hjælp personen med oprydning ved at give ham eller hende en basket-papirkurv med lyd.

Kurven har en ”Jubel” lyd, som du vil høre, når du rammer kurven. Så kan du og andre kollegaer følge med, når der bliver ramt rigtigt.

Så det her er uden tvivl en af de sjoveste gaver til kontor-manden eller kvinden.

 

Yoga krus

Sjove gaver - yoga

Yoga er blevet populært i Danmark. Har du en ven eller veninde, der elsker yoga og samtidig elsker sin kaffe eller te? Så kan du give dette sjove Yoga krus.

Et sjovt og anderledes krus med yoga-stillinger, der måske vil huske personen på at få lavet sine daglige øvelser. Det kan være et godt minde og en god motivation til at komme i gang om morgenen.

 

Sjov gave – Bacon sæbe

Sjov gave – Bacon sæbe

Det er nok begrænset, hvor ofte du giver dine venner eller veninder sæbe i gave –  I hvert fald hvis du er en fyr. Nu er der masser af gode grunde til at give sæbe i gave, også selvom du er mand. Her er nemlig en virkelig skør og utrolig sjov gaveidé.

Bacon sæbe?! Ja, simpelthen en sæbe, der dufter af bacon. Baconsæben er i hvide og røde farver, hvilket får sæben til at ligne en omgang kød!

Din mund løber i vand lige så snart, du vasker hænderne. Heldigvis er det ved vasken, så ingen andre ser det!

 

Den sjove gave til den glemsomme type

Den sjove gave til den glemsomme type

Hvis du har en ven, veninde, søn, datter, mor, far eller kollega, der ofte smider sine ting væk. Så er her en rigtig god gaveidé: nemlig en nøglefinder. Hvis personen har det med at smide sine nøgler væk i ny og næ, måske endda ret så ofte, så er det her en genial gave.

Nu er det nemlig slut med at bruge ens dyrebare tid om morgenen på at lede efter nøglerne før du skal ud af døren. Hvis dine nøgler er væk, så kan du simpelthen bare pifte!

Når du pifter vil nøglefinderens LED-lys begynde at lyse, samtidig vil nøglefinderen udsende en høj lyd – Så du hurtigt og nemt kan finde nøglerne igen, selvom det er mørkt.

 

Sjov kaffekop – Fuck dig

Sjov kaffekop

Der er nok delte meninger om, hvorvidt denne gave skal gå under kategorien, sjove gaver. Men vi synes den er sjov, og det er der helt sikkert også andre der gør. Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad folk finder sjov tog grænseoverskridende. Så giv kun denne gave til personen, der kan se det sjove i det!

En ”Fuck dig” kaffekop kan være en rigtig sjov gave, især hvis modtageren modtager den, imens den er fyldt med kaffe, te eller kakao. Her vil modtageren nemlig få noget af et chok, når der er drukket godt af væsken.

Lige så stille og roligt, vil der i bunden af kaffekoppen komme en mindre køn finger frem.

 

200 euro toiletpapir

200 euro toiletpapir

Når vi snakker om sjove gaver, så er der af en eller anden grund bare mange sjove gaver til badeværelset. Så her får du lige en mere!

200 euro toiletpapir – En noget anderledes måde at tørre sin bagdel på. Det kan være gaven til ham eller hende, der har det med at bruge for mange penge på ingenting. Så det kan du lige fortælle personen ved at give denne gave.

Det er også en rigtig fin gave til pakkeleg eller andre begivenheder, hvor du mangler noget sjovt og billigt.

 

Antistress pølse

Antistress pølse

Mange mennesker har en stresset hverdag, men heldigvis er der mange måder at blive afstresset på. Der findes stressbolde og fidget spinners. Der er altså gode muligheder for at blive afstresset derhjemme i sofaen.

Men nu findes der også en anden og meget anderledes måde at blive afstresset på. I stedet for at forme det som en bold, så er det formet som en pølse! Nu kan du trykke på den, hive i den eller ælte den. Gør med pølsen som du har lyst til!

Det må i hvert fald siges at være en noget anderledes gave.

 

Toiletbørst i en sjov form

Toiletbørst i en sjov form

En toiletbørste er endnu en ting til badeværelset, der i mange tilfælde kan være nødvendig at have. En toiletbørste behøver ikke kun at blive forbundet med ulækre ting, den kan altså også se indbydende ud. Det kræver selvfølgelig at du køber en anderledes og sjov toiletbørste.

En toiletbørste der er formet som en pistol? Ja, nu vil alle dine gæster nok hellere end gerne bruge din toiletbørste! Så er du også sikker på at dine gæster sørger for at toilettet er rent.

 

Vasketøjskurv – Basketballkurv

Vasketøjskurv – Basketballkurv

Vasketøj er bare en kedelig og irrende tjans at have derhjemme, især hvis børnene ikke er særligt behjælpsomme. Har du også børn, der gang på gang smider vasketøjet på gulvet, under sengen, i hjørnerne eller andre irriterende steder – Så giv dem da en vasketøjskurv.

Nu får dine drenge en lidt anderledes vasketøjskurv. En basketballkurv, så det faktisk bliver sjovt at samle vasketøjet sammen. Samtidig ser det ikke så forfærdeligt ud og du slipper for selv at skulle samle sammen.

 

Sjove gaver – Håndsæbe

Sjove gaver – Håndsæbe

Vi ved alle sammen hvad håndsæbe er, nemlig sæbe til at vaske hænderne. Men hvor ofte ser man en håndsæbe, hvis man tager ordet bogstaveligt? Altså en HÅND med sæbe. Det kan du få nu!

En virkelig sjov gave, der uden tvivl skaber en masse opmærksomhed i hjemmet eller på arbejdspladsen.

 

Vinduessticker med Donald Trump

Vinduessticker med Donald Trump

En person som Donald Trump er der mange delte meninger om, så synes du om ham eller kender du en der gør? Så kunne denne sjove vinduessticker med Donald Trump være en rigtig sjov gave at give.

Vinduesstickeren er bare et klistermærke. Så den er både nem at sætte på vinduet og samtidig nem at få ned igen.

Nu kan du få enhver til at tro, at du kører rundt med selveste Donald Trump på bagsædet.

 

Sjov gave – Magisk dinosaurus

Sjov gave – Magisk dinosaurus

Her er en rigtig sjov gave til ham eller hende, der er fascineret af dinosaurusser. De blev udryddet for mange år siden, men du har nu muligheden for at genskabe din helt egen dinosaurus, lidt ligesom de gør i Jurassic Park filmen.

Det ligner ved første øjekast blot en vulkan, men lige så snart du hælder vand over den, begynder der at ske magiske ting. Langsomt vil der komme en dinosaur frem. Det tager omkring 72 timer før den kommer til syne i glasset, hvilket er med til at give en lang spænding.

 

Gavekort til en håndværker

Hvis personen ikke ønsker sig noget som helst og du er løbet tør for gaveidéer, så kan du også tænke helt anderledes. Det kunne fx være et gavekort til en håndværker fra Bygga. En pengegave behøver nemlig ikke at være kedelig.

Du skriver et kort til personen, at her er der et lille tilskud til renoveringen, ombygningen, havearbejdet eller hvad det nu måtte være at personen er i gang med.

 

Oppustelig kaktus

Oppustelig kaktus

Kender du også en der er dårlig til at holde styr på planterne? Glemmer personen at vande dem og ser de døde ud hver gang du kommer? Jamen, så er det nok ikke en plante du skal give ham – Eller er det? Jo, denne kaktus kan nemlig stå fremme hele året rundt, uden at den skal holdes vedlige!

En rigtig sjov gave til personen, der ikke har styr på sine blomster eller planter!

 

Lysende tøjklemme til læsehunden

Lysende tøjklemme til læsehunden

Har du en kæreste eller kone der er vild med at læse bøger, især om aftenen når det bliver mørkt? Og er du godt træt af natlampen, der står tændt, så du ikke kan sove? Hvis ja, så skal du give hende denne smarte lysende tøjklemme, der kun giver nok lys til at læse bogen.

Nu kan du sove i fred og din kæreste får et godt grin, når hun først ser gaven!

 

Vi håber du fandt nogen sjove gaver du kunne bruge til noget, ellers kan du finde mange flere sjove gaver på Gavehylden.dk

Har du ikke råd til gaven?

Har du ikke råd til gaven, så kan du vælge at låne penge på nettet, det er nemt og hurtigt. Der er nemlig masser af muligheder for at låne penge online, hvis du ikke har pengene lige nu og her. Du kan fx. besøge hjemmesider som lånmeddetsamme.dk, der giver en overskuelig oversigt over de mange låneudbydere der findes i Danmark. Er du fx bosat i Sverige, så kan du kigge efter smslån i Sverige på vipbanks, som giver dig et godt overblik over de mange små lån i Sverge.