Krus med billede

Krus med billede

Et krus med billede kan være en fantastisk gave, især hvis du skal købe gave til personen, der elsker varme drikke som te, kaffe eller kakao.

Det kan godt virke en anelse kedeligt, at give et almindeligt krus i gave, derfor mener vi at et krus med billede er meget bedre, mere personligt og samtidig anderledes.

Et fotokrus kan indeholde hvilket som helst foto. Du bestemmer selv, om det skal være et billede af jer sammen, af personen selv, af hunden eller et minde fra en ferie. Der er altså masser af muligheder for at give en fin kop med billeder. Glem ikke at et billede siger mere end tusinde ord.


Krus med foto

Krus med foto

Dette krus med foto er et ganske almindeligt krus med foto. Her får du ganske enkelt bare et ”almindeligt” hvidt krus, hvor du får trykt dit eget personlige billede.

Giv det her krus med foto i gave til personen, du gerne vil give gode minder i form af et gammelt og godt billede. Det kunne eksempelvis være fra jeres ferie, hvis i været på sådan en sammen.

Køb kruset her →


Fotokrus med termoeffekt

Fotokrus med termoeffekt

Et fotokrus er som tidligere nævnt en fantastisk ting, der nemt kan bruges som en personlig gave. Men hvad er bedre og sejere end et krus med billede og termoeffekt.

Her får du nemlig et fotokrus der ser ganske almindeligt ud, men langt fra er det.

Dette krus ligner et almindeligt sort krus, men når der kommer varm væske i, f.eks. kaffe, te eller varm kakao, så vil kruset automatisk blive hvidt med dit billede.

Her kan du enten vælge at fortælle modtageren om termoeffekten, eller du kan vælge at lade det være en overraskelse. Så vil modtageren nok få et chok, når han eller hun hælder varm væske i koppen. Det vil helt sikkert også frembringe et lille smil på læben, hvis det er et personligt billede i form af en god ferie i har haft sammen.

Køb krus med termoeffekt her →


romantiske kaffekopper med billeder

Romantiske kopper med billede

Det er ikke altid lige nemt at købe en gave til parret der har alt, det gælder både om gaven er til et sødt kærestepar, dine forældre eller bedsteforældre.

Et sæt romantiske kopper med billede kunne være en fantastisk idé, da du kan tilføje et billede af parret sammen.

Her får du et sæt med 2 kopper, hvor du har mulighed for at tilføje et personligt billede. Billedet vil gå på tværs hen over kopperne, så hvis du eksempelvis indsætter et billede af parret sammen, vil de kunne få deres eget ansigt på hver deres kop.

For at gøre de romantiske kopper endnu mere søde og romantiske, så er hanken også en hjertehank fremfor den almindelige runde hank.

Lad det søde par nyde deres kaffe sammen om morgenen med deres nye fotogave!

Køb de romantiske kopper her →


krus med foto og hjerter

Sødt krus med billede og 2 hjerter

I dette sæt får du kun ét krus, men med 2 hjerter og 1 billede. Det her kunne eksempelvis være den perfekte gave til ham eller hende med små børn. Hvis du mener faderen eller moderen af barnet skal have en kop med dig og jeres barn/børn. Det er selvfølgelig også en ideel gave til bedsteforældrene, der elsker deres nye små guldklumper.

Det behøver selvfølgelig ikke at bruges med børn, men kan også blot være den perfekte gave til din kæreste eller ægtefælle. Der er masser af muligheder, det handler bare om at være opfindsom!

Køb det søde krus her →


Glasbrikker til dine nye fotokrus

Glasbrikker til dine nye fotokrus

Det her er godt nok ikke kopper med billede, men hvis du mangler en ekstra tilføjelse til gaven, så kan du vælge at købe nogen flotte glasbrikker med fotos.

Her får du 4 billige glasbrikker, hvor du kan indsætte et personligt billede. Det sjove er, at du ikke behøver samme foto på dem alle 4, men kan evt. indsætte et billede af hele familien på hver deres glasbrik, så i hver især har jeres egen brik!

Køb glasbrikker her →