Helikoptertur – Unik oplevelse i luften

Helikoptertur

En helikoptertur er en helt unik oplevelse! De fleste af os har allerede prøvet at flyve, dog er det de færreste af os der har prøvet en tur i helikopteren. Det er meget almindeligt at have fløjet med flyvemaskiner, da det er en af de mest anvendte transportformer til feriedestinationen.

Der er en kæmpe forskel på at flyve med helikopter og flyvemaskine. Har du aldrig før prøvet en helikoptertur? Hvis ikke, så kan vi varmt anbefale dig at tilføje det til din to-do liste over ting, du gerne vil opleve.

Der er flere forskellige oplevelser i luften, både på Fyn, Sjælland og i Jylland. Vi har taget et nærmere kig på de forskellige muligheder og har fundet frem til flere gode oplevelsesgaver, du kan give eller selv benytte dig af.

Helikoptertur – Rundvisning

En helikoptertur kan foregå på flere forskellige måder. Den billigste tur er uden tvivl, en almindelig rundvisning som denne. For kun 699 kr. kan du få en oplevelse for livet. Hele oplevelsen tager omkring 15 minutter. Du vil være i luften i omkring 10 minutter af oplevelsen. Du har mulighed for at flyve fra Århus, Odense eller Roskilde, hvis du vælger denne oplevelse.

Det er en god idé at booke en tid i hurtigt, da der kan være ventetid. Du vil modtage en mail med de mere præcise detaljer ugen op til flyveturen – Her får du at vide, hvor og hvornår du skal møde op. Det er vigtigt at komme i god tid.

Denne helikoptertur er den perfekte oplevelsesgave til personen der aldrig har prøvet at flyve helikopter før. Det er en god mulighed for at give en uforglemmelig oplevelse for livet.

Robinson R44 er navnet på helikopteren, som modtageren skal op i. En helikopter med 250 hestekræfter og en topfart på hele 24o km/t.

Den store helikopterpakke

Har du altid selv drømt om at styre en helikopter? Er en rundvisning på 10 minutter ikke nok for dig? Så er denne store helikopterpakke lige løsningen.

Du starter ud med at prøve Robinson R22 helikoptersimulatoren i 60 minutter. Denne oplevelse vil føles autentisk, og du vil næsten tro at du flyver en rigtig helikopter. Det stopper dog ikke her, efter du er færdig i helikoptersimulatoren, får du nemlig selv lov til at styre en rigtig helikopter. Du får en 30 minutters tur samt 30 minutters teori. Undervejs vil du selv få lov til at benytte styrepinden, imens en erfaren pilot sidder ved din side og giver dig instruktioner undervejs.

Prisen er 3.500 kr. Men du får så også det hele med. Du finder ikke en anden helikoptertur, hvor du får lov til mere.

Den helt store helikoptertur er kun mulig i Roskilde, men hvad har det af betydning, hvis du kan få din store drøm opfyldt?

Gode kilder:

https://oplevelsesgaverforalle.dk/helikoptertur

Be the first to comment

Leave a Reply