Fotogaver – Billede gaver

fotogaver

Leder du efter den helt rigtige gave, som er både unik, personlig og kærlig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Her på siden finder du personlige fotogaver, som kan bruges til familiemedlemmer, venner, til ham, til hende og til par der intet ønsker sig.

At give en fotogave er helt unikt, da den er personligt henvendt til modtageren. Det betyder ekstra meget at modtage en gave, hvor modtageren ved at der er tænkt over tingene og der er blevet brugt kræfter på gaven. Billede gaver er derfor helt unikke, da modtageren ved at den kun kunne være henvendt til ham/hende, da billedet har noget med modtageren at gøre på den ene eller anden måde.

Herunder kan du finde de mest populære fotogaver, som du med fordel kan bruge til julegave, fødselsdagsgave, indflyttergave, fars dag, mors dag eller bryllupsgave. Du kan også finde flere idéer til bryllupsgaven på denne side.

Der er masser af anledninger, hvor du kan give fotogaver. Det handler bare om, hvornår du vil give en god og anderledes gave! Se med herunder og bliv inspireret til hvilke billed gaver du skal vælge til hvem.


Pyntepude med billede

Pyntepude med billede

En pyntepude med billede er også en yderst personlig fotogave. Denne billede gave kan bruges til stort set alle anledninger. Du kan med fordel give en pyntepude med billede i fødselsdags- eller julegave til ungernes bedsteforældre eller børn.

Du kan også give denne fotogave til stort set alle du holder af, hvad end det er kæresten, din familie eller dine egne bedsteforældre.

Denne billede gave kan placeres i sofaen, i soveværelset, på lænestolen eller lignende, hvor den vil minde modtageren om jeres gode relation og dejlige minder. Det er en god måde altid at føle, at man er sammen. Så selvom du skal på en længere rejse, kan du godt få din kæreste til at føle du stadig er tilstede. Giv ham eller hende denne pude med et billede af dig eller jer, så kan hun ligge og kramme dig selvom du ikke er fysisk tilstede. Du kan med fordel også give denne gave til bedsteforældrene, hvis i har fået en lille ny i familien.


Fotokrus med termoeffekt

Fotokrus med termoeffekt

Et fotokrus med termoeffekt er en virkelig god fotogave, hvorfor det også er en af de mest populære gave med billede lige nu. Her har du muligheden for at få printet et personligt eller sjovt billede af modtageren, dig selv eller et billede af jer sammen, som bringer de gode minder frem.

Det sjove ved denne gave, er at den virker lidt kedelig og upersonlig, men modtageren får en overraskelse, når han eller hun skal have en kop kaffe eller te. Kruset er nemlig helt sort når gaven bliver pakket ud, der er ingen spor efter et billede – Det kommer nemlig først frem, når der bliver hældet noget varmt i. Sikke en dejlig overraskelse at få over en varm kop kaffe!


Dørmåtte med foto

fotogave - dørmåtte

Denne billed gave er den helt perfekte gave til dig selv eller til hele din familie. Det er jo vigtigt at byde sine venner, familie eller kollegaer ordentligt velkommen, og det kan du for eksempel gøre ved hjælp af en rigtig flot, sjov og personlig dørmåtte.

Så er spørgsmålet bare, hvordan vil du byde dine gæster velkommen? Vil du sætte et billede på af hele familien, hvor i enten ser prangende godt ud eller hvor I ser totalt skøre ud? Du kan også vælge at sætte et sjovt billede på af hunden, katten eller andet kæledyr, hvis du måtte have sådan et.

Udover et fint billede på dørmåtten, så kan du også skrive en lille hilsen til dine gæster. Spørgsmålet er bare om, der skal stå ”Familien ”efternavn” eller om, der skal stå noget sjovt eller skørt. Du kan eksempelvis skrive, ”Hvad så venner?” eller ”Velkommen til vores hjem”. Der er mange muligheder for at skrive noget, du finder sjovt og anderledes.

Den helt perfekte fotogave til hele familien! Men denne billede gave kan du også lave til andre, hvis du har et godt billede, du tænker ville egne sig perfekt til at ligge foran deres dør og byde dem velkommen hjem hver dag.


Hjerteformet puslespil med foto

Hjerteformet puslespil med foto

Her får du en helt genial gaveidé, hvis du vil give en sjov, personlig, kærlig og anderledes fotogave. Det er nemlig et hjerteformet puslespil med foto. Du kan med fordel give denne gave til din kæreste, din mor, dine venner, dine veninder eller dine familiemedlemmer. Denne billede gave er også helt genial, hvis du har nogle forældre eller bedsteforældre, som eksempelvis har sølvbryllup. Lav et puslespil med hele familien på, som de kan sidde og hygge sig med, mens de glædes over den familie de sammen har skabt.

Det er en fotogave, hvor du viser at du holder af personen eller personerne, da puslespillet er hjerteformet. Samtidig er den sjov og anderledes, da modtageren bliver udfordret med at samle et puslespil. Du kan selvfølgelig også vælge selv at samle puslespillet og indramme det.

Der er altså masser af muligheder, men modtageren bliver nok lidt fraværende den aften, hvis hun eller han skal samle det fine puslespil inden du smutter hjem fra festen.


Forklæde som fotogave med billede og tekst

fotogaver - forklæde

Et forklæde med et personligt billede er den perfekte fotogave til ham eller hende, der elsker at vise sine køkkenfærdigheder frem. Det kan være din mor, din far, en af dine bedsteforældre eller din kæreste, der bare er enormt dygtig i køkkenet. Du kan også lave et forklæde til ungerne med et sjovt billede af dem i køkkenet.

Giv personen som du synes er god til at lave mad, ham eller hende der elsker at afprøve nye madopskrifter. Det kan være en god, billig og personlig gave og samtidig være et hint til at du godt vil inviteres på middag eller have et par smagsprøver.

Dette forklæde vil helt sikkert være en god gave at modtage, hvis man er en dygtig kok eller hvis man har det med at svine tøjet til under madlavningen.

På denne fotogave kan du indsætte et personligt billede af modtageren og tilføje en lille personlig tekst. Du bestemmer selv om der skal stå noget sjovt, eller om det skal være noget Ala. ”Verdens bedste kok”, som helt sikkert vil gøre modtageren glad!


Vægur med billederammer

Vægur med billederammer

Vi danskere har en vane med at kigge på klokken ret ofte, også selvom vi ikke skal noget. Der er rigtig mange der har den vane at kigge på mobilen, væguret eller ovnuret. Så hvis du vil give en god fotogave til ham der altid har travlt eller bare har vanen med at kigge på klokken, så skal du da give ham et ur med billeder.

Der er ingen tvivl om, at denne billed gave bringer gode minder frem hver eneste gang der bliver kigget på klokken fremover. Hvis det er et billede til din kæreste kan du vælge at indsætte billeder med jer hver især og/eller sammen, og du kan selvfølgelig også tilføje et billede af jeres barn/børn.

Nu giver du både en fotogave, der er brugbar, personlig og pynter perfekt i hjemmet.


Notesbog med foto

Notesbog med foto

Hvis du har en kæreste, en mor, en far eller en bedstemor, der har det med at skrive en masse ned på papir. Det kunne f.eks. være dagbog, noter, aftaler, indkøbslister eller andre vigtige ting, der lige skal huskes. Så kunne det være en idé at give ham eller hende en notesbog med foto.

En notesbog er ofte en kedelig papirs blok, der ligger og flyder, hvilket kan være pinligt og virke rodet. Har du derimod en notesbog med et flot og personligt billede, så skal den tværtimod vises frem. Nu kan du med stolthed vise din notesbog frem på køkkenbordet, skrivebordet eller stuebordet. Du behøver ikke længere at gemme den væk og glemme dine vigtige noter.

Hvis fotogaven er til din kæreste, så kunne det være et romantisk billede af jer sammen. Hvis billede gaven er til din mor eller bedstemor, så kunne du tilføje et billede af hendes børn eller børnebørn, det vil de uden tvivl begge sætte stor pris på.

Der er masser af muligheder for at give en flot fotogave i form af en notesbog, og den kan bruges til alle anledninger.


Fotogaver som chokolade

Fotogaver som chokolade

Hvad skal man give til sine forældre eller bedsteforældre, der virkelig intet ønsker sig? De fleste ville nok svare en fin æske chokolade, en og flaske vin eller whisky. Det kan dog godt virke en smule kedeligt at give en æske chokolade hvert eneste år til sine bedsteforældre, da det virker kedeligt og uopfindsomt.

Vil du i år prøve at give en gave der er meget mere personlig, så kan du faktisk stadigvæk gøre det ved at give chokolade – Men gør det med et ”Chocofoto”, altså en chokolade med et foto.

Der er flere forskellige størrelser og former af chokolade, hvor du kan tilføje et billede. På Getspecial.dk kan du vælge imellem 4 forskellige chokoladegaver fra 199 til 399 alt efter hvor meget chokolade du vil give.

Du har muligheden for at tilføje et hvilket som helst billede. Det kan være et billede af dig selv, det kan også være et billede fra en ferie, der vækker gode minder frem. Det kan også være et billede af den nyfødte, som enhver bedsteforælder vil sætte stor pris på. Spørgsmålet er så, kan modtageren virkelig få sig selv til at spise så flot en chokolade? Sådan kan du i hvert fald teste personen, der slet ikke kan lade chokoladen ligge.

Denne billede gave er perfekt til mors dag, fars dag, bryllupsdage og fødselsdage.


Skærebræt som fotogave

Skærebræt som fotogave

Et skærebræt kan for mange godt virke som en kedelig og upersonlig gave, men det behøver det slet ikke at være. Du kan nemlig sagtens gøre den interessant og yderst personlig ved at tilføje et billede eller en lille tekst.

Dette skærebræt giver dig muligheden for at tilføje en personlig tekst. Du vælger helt selv hvad der skal stå på skærebrættet. Du kan vælge at skrive ”Glædelig jul” som der står på eksemplet, men du kan også vælge at skrive noget endnu mere personligt.

Du har mulighed for at tilføje et billede som vist på eksemplet mod en lille ekstra betaling. Men det er virkelig med til at gøre gaven langt mere unik.


Drikkebrikker med dine egne fotos

Drikkebrikker med dine egne fotos

Når du skal give fotogaver, så er det vigtigt at tænke over, hvad modtageren bruger meget. Er det en personlig der elsker at drikke en kop kaffe eller nyde en kold øl, og bruger personen drikkebrikker? Hvis ja, så er det her uden tvivl den mest geniale gaver.

Her har du mulighed for at give en god fotogave der kan anvendes døgnet rundt. Hver gang der bliver brugt et glas eller krus, så skal der en brik under, og hvorfor ikke gøre den lidt anderledes og sjovere end normalt?

Her får du 4 stk. drikkebrikker, hvor du kan tilføje et sjovt, sødt, skørt eller anderledes billede. Du bestemmer selv om det skal være samme billede på alle fire drikkebrikker. Det vil dog uden tvivl være ekstra sjovt, hvis du kan finde fire forskellige billeder, der hver især er unikke og sjove.


Ølglas med tekst og billede

fotogave ølglas

Har du en far eller kæreste der elsker at nyde en øl, så kunne et ølglas være den perfekte gaveidé til ham der virkelig har alt! Her har du muligheden for at give en helt unik fotogave i form af et ølglas med tekst og evt. et billede graveret.

Du kan bruge denne gave til stort set alle anledninger, herunder både julegave, fødselsdagsgave og fars dags gave.

Tilføj en tekst der bringer smilet frem. Tilføj derefter et billede der sætter prikken over i’et for at være verdens bedste søn!

Glasset er 62 cl. Hvilket må siges at være et godkendt glas til en stor og dejlig øl.


Manchetknapper med foto

Manchetknapper med foto

En helt særdeles unik og meget anderledes fotogave, du med stor sandsynlighed ikke har set før, nemlig Manchetknapper med foto. Skal du give en gave til manden der har alt, men også ham, der elsker at se godt ud og samtidig kan lide at skille sig ud fra mængden, så skal du vælge denne fotogave.

Du kan med fordel give denne fotogave til manden, der har en sød kæreste eller et par søde børn. Så kan du selv vælge, hvad der skal være af foto. Det er dig selv, der skal stå for at indsætte foto, så der er også mulighed for at skifte lidt ud.