Når de små fylder 18 år – gaver til den ”unge voksne”

Det er en stor dag når vores børn fylder 18 år. Her i Danmark er man myndig når man fylder 18 år, og derfor ses denne fødselsdag som noget helt specielt. Det er også ofte når man fylder 18 at man holder en stor fødselsdagsfest, ligesom man ofte gør det når man fylder rundt.

Mange forældre vil gerne finde den perfekte gave til deres 18-årige barn. En gave der klæder dem på til fremtiden, til at være mere selvstændig og en gave til når de flytter hjemmefra og skal til at indrette deres eget hjem.

Kørekort i 18-års fødselsdagsgave

En meget populær gave til 18 års fødselsdagen er et kørekort. Når du bliver 18 kan du køre bil i Danmark, men først skal du lige have dig et kørekort. Kørekortet er rimelig dyrt, og det er de færreste 18-årige der har råd til at betale det selv, og derfor er netop kørekortet blevet en meget populær gave fra forældrene, når barnet fylder 18.

Møbler til den nye lejlighed

Mange unge mennesker flytter hjemmefra lige omkring 18 års alderen. Måske bliver de i samme by, eller måske flytter de til en større by for at studere. Lige meget hvor de flytter hen skal de til at indrette deres eget private hjem. Netop derfor er det også populært at give nødvendige møbler i 18 årsgaver. Dette kunne være en seng, et skrivebord eller måske en mikrobølgeovn.

Fjernsyn

En anden populær ”flytte hjemmefra” 18 års fødselsdagsgave er et nyt fjernsyn. For mange unge mennesker er det vigtigt at have et fjernsyn, og når de flytter hjemmefra kan de ikke længere bruge fjernsynet i familiens stue når de skal se vigtige tv-serie eller film. Derfor er der mange forældre der vælger at give deres barn et fjernsyn til deres nye lejlighed når de bliver 18 år.

Studiecomputer

Hvis jeres barn skal til at studere, kræver det en god studievenlig bærbar computer. Også dette er en populær gave at give som 18 års fødselsdagsgave. Det skal være en computer der kan rumme de mange opgaver, og som ikke er for tung at bære rundt på.

Økonomi

En 18 års fødselsdag kan være en dyr begivenhed. For det første er der selve festen hvor venner og familie inviteres. Og så er der gaven. En 18 års fødselsdagsgave skal selvfølgelig ikke nødvendigvis være stor og dyr som de ovennævnte, men mange forældre vil rigtig gerne give deres børn en stor gave når de fylder 18. Derfor kan det måske være nødvendigt at låne lidt penge til denne specielle begivenhed.

Et af de lån der kan være en mulighed er et forbrugslån. Dette er et anderledes lån end eksempelvis hus eller billån, og der er ofte skærpede omstændigheder omkring forbrugslån. Det er derfor en god ide at sætte jer ind i detaljerne omkring denne type lån. Læs mere om forbrugslån.

Der findes også mange andre typer lån, der er hurtige at optage, dette kunne eksempelvis være et kviklån eller et SMS lån. Find de nyeste SMS lån her, og find ud af om det er noget for jer.

Be the first to comment

Leave a Reply