Hvad skal man give til manden der har alt? 

Feature: https://unsplash.com/photos/9QndjmrMeBE

 

Julen er over os, og det betyder, at vores kreativitet igen bliver sat på prøve – for hvad giver man manden, der har alt? Selvom du føler dig helt julegave-tom i hovedet, skal du ikke fortvivle. Læs med her og få gode idéer til gaver til manden. 

Juletid er gavetid, og måske er det ikke helt så let og legende, som det lyder. Vi lægger nemlig meget tankeaktivitet i at finde de rigtige gaver til de rigtige mennesker, for dem vi holder af skal da have noget, de bliver rigtig glade for, ikke? Men det kan altså godt være temmelig svært at finde på gaver, især til de personer, du allerede har holdt jul med mange gange før. Her kan du føle, at dit indvendige gave-katalog er helt tømt ud.

Hvad giver du fx manden, der efterhånden har alt? Selvom du føler dig ukreativ, er der faktisk mange gode løsninger på, hvad du kan give manden, der har alt, i gave. Læs med her og få løst julemysteriet.

Tænk i interesser

Først og fremmest skal du tænke over, hvem manden, som har alt, egentlig er? Hvad kan han lide at lave, og hvad bruger han sin tid på? Mange mænd har fx stor interesse i cykling, og måske har manden i dit liv allerede en kælder fuld af racercykler og cykeludstyr. Men måske kunne han også bruge en elcykel, til når han virkelig skal cykle langt og op ad bakke? Du er så heldig, at du kan få Halv pris på herre elcykel netop her i julen, så det er nu, du skal slå til.

Giv ham noget praktisk

Det lyder måske kedeligt, men julen er faktisk en rigtig god anledning til at få skaffe det, vi virkelig har brug for. Manden, der har alt, kan med fordel få noget, man altid kan bruge, som fx strømper eller underbukser. Men når nu det er jul, kan du lige så godt købe nogle i lækker kvalitet, og måske kan han få de eksklusive mærkevarer, han ikke giver sig selv til hverdag.

I samme praktiske dur kan du også give en god håndcreme, et stykke værktøj eller køkkenudstyr. Det er praktiske ting, man virkelig bliver glad for, fordi man bruger dem igen og igen.

En tur til barber?

En mere original idé, som egner sig til manden, der har skæg, er en tur til barber. Det er sikkert en luksus, de fleste mænd ikke tillader sig, og det kan være som en god tur i spa for en kvinde. Hvis det er din egen mand, får du ovenikøbet også glæden af hans nye, velplejede skæg. What’s not to like?

Be the first to comment

Leave a Reply