December – Gaver til dem du holder af

mange gaver

Hvert år kommer den, den der juletid som vi holder så meget af, men hvordan er det nu lige med gaver? Er du en af dem der har købt alt inden udgangen af oktober, eller venter du til sidste øjeblik?

Hvad var det nu lige junior ønskede sig, og står den på juleshopping i storcenteret, eller kan du mon finde den ternede skjorte til gemalen på nettet.

Skriv ned i løbet af året og giv dig selv et forspring

December er fyldt med gaver, og du bliver sikkert også selv spurgt hvad du ønsker dig. Men kan du mon huske det, lige nu hvor du står og skal bruge det. Det kan være svært for de fleste.

Derfor kan det være en god ide at skrive ned i løbet af året, både hvis du selv ser noget du ønsker dig, men også når datteren lige gør opmærksom på, der midt i IKEA mens du har travlt med at betale, at hun egentlig længe har drømt om en ny skrivebordslampe og de der 2 pyntepuder.

Hvis du skriver ned i løbet af året hvad andre ønsker sig, så er du allerede på forkant og kan give nogle gode gaver til jul.

Køb de bedste adventsgaver

Man må godt forkæle dem man elsker lidt ekstra i julen. Så her kan du også, hvis du har skrevet ned i løbet af året, overraske med små ekstra gaver i løbet af december, som modtageren måske ikke havde regnet med at få.

Køb de bedste adventsgaver til dem du holder af og se, hvor overraskede de bliver.

Der er selvfølgelig allerede de traditionelle julekalendere, pakkekalendere og så selve julegaverne. For nogen er december også fyldt med pakkespil, gaver fra nissen og måske bliver der også leget nisseven, men ofte er det små gaver som kan spises, eller ikke har særlige formål, andet end lidt sjov.

Adventsgaven adskiller sig, fordi man netop kan tænke lidt ekstra på modtageren og måske også har et større budget hertil.

Køb adventsgaverne i løbet af året

Der er ingen der siger at man behøver vente til lige før december med at købe adventsgaver. Måske falder du allerede i februar over noget som kunne egne sig perfekt til næste års adventsgave, man kan sagtens fordele sine gavekøb ud over året, på den måde bliver december heller ikke så tung en post i budgettet.

Be the first to comment

Leave a Reply