Sådan lykkes du med at give jakkesæt til mænd i gave

Jakkesæt

Det skal siges, at det næsten er umuligt at købe og give det perfekte jakkesæt i gave. At finde et jakkesæt som passer perfekt, kræver flere kropsmål og en god ide omkring, hvad modtageren af jakkesættet synes er pænt. Et jakkesæt er nemlig ikke bare et sæt i en standard størrelse, som passer med garanti, hvis man holder sig inden for en størrelsesguide.

Selvfølgelig kan du finde det gængse sæt, hos en hvilken som helst både dyr og billig forhandler, men den ordentlige pasform, som nærmest er et kapitel for sig selv, kan kun opnås, hvis modtageren prøver sit sæt og får det rettet til inden brug.

Giv et jakkesæt til mænd, som kan justeres

Har du alligevel besluttet dig for, at det er jakkesætsgaven, som du vil bevæge dig ud i at give, så kan det være en god ide at tage sig nogle forholdsregler. For det første, så er det altid en god ide at kende den præcise størrelse på modtageren. Det drejer sig både om bukse- og jakkemål. Det nytter ikke meget at nøjes med en størrelsesangivelse som for eksempel L. Den information vil måske kunne skaffe et jakkesæt, men med garanti ikke et som passer til UG kryds og slange. I stedet er det frem med målebåndet og den lille notesblok.

Måske har modtageren allerede et jakkesæt, som passer ham perfekt, og så er det jo bare at måle det op.

For det andet, så er det altid en god ide at lave en aftale med butikken om, at modtageren af jakkesættet, kan komme ind i butikken og få rettet sit jakkesæt til. På den måde, bliver det en del lettere at give et jakkesæt væk i gave, uden det store bøvl med pasformen bagefter.

Find frem til det rigtige snit på jakkesættet

Der findes et væld af forskellige snit inden for jakkesæt til mænd. Skal reværet være bredt eller smalt, skal sættet være til brug på jobbet eller mere formelt, skal bukserne være smalle eller løse, korte eller lange?

Det er altid en god ide at beslutte sig for, hvilken krav et jakkesæt skal kunne leve op til, inden man giver det som gave. Måske har du allerede en ide omkring, hvornår du ønsker at se modtageren af din gave i sættet og så er det altså en rigtig god ide at rådføre sig med personalet i den butik, hvor du ønsker at købe jakkesættet.

Et sats at handle jakkesæt til mænd over nettet

Det er altid et kæmpe sats at handle jakkesæt over nettet. Det uanset, om vi taler om et jakkesæt som gave eller til eget brug. Den tidligere nævnte pasform bliver ikke nemmere at opfylde og den assistance, som de fleste nethandler kan tilbyde, er mildest talt mangelfuld.

Brug i stedet en fysisk butik og oplev et kompetent personale, som med garanti har bedre styr på snit og pasform end en hvilken som helst udregning foretaget ved en handel over nettet. Desuden vil en fysisk butik altid kunne hjælpe til med tilretningen af sættet efterfølgende.

Be the first to comment

Leave a Reply