Sådan får du en god oplevelse med at købe kondomer på nettet

købe kondomer på nettet

Når du skal finde det præventionsmiddel, der vil passe bedst til både dig og din partner, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Du kan få alt fra p-piller til sædræbende creme og kondomer og meget andet, men hvis du ikke er helt sikker på, hvilken præventionsform du skal bruge, er kondomer en god snart.

De er næsten 100 % sikre, og de kræver ingen hormonelle indgreb på hverken kvinder eller mænd, og du kan derfor med fordel starte med at investere i en sådan en pakke.

Hvis du ikke har lyst til at gå ud at købe dem i virkeligheden, kan du sagtens købe dem på nettet – det er dog vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke slags man kan købe, og hvilke der vil være gode for dig og din partner.

Derfor kan du herunder læse nogle gode råd inden du køber nogle kondomer på nettet, og så kan du også læse om, hvordan du finder de bedste for dig.

TIP: Kondomaten.dk sælger dem billigt!

Gode råd før du køber kondomer online

Når du skal købe kondomer på nettet, og du måske ikke har prøvet at købe nogle før, er der nogle ting, der er gode at have i mente, inden du investerer i dem. Herunder får du nogle råd til, hvad nogle af disse ting kan være:

  1. Læs om dem på forhånd. Sæt dig ind i, hvad det egentlig er for noget, og om de overhovedet vil passe til dig og din partner.
  2. Find ud af, hvilken størrelse du skal bruge. De er utrolig elastiske, så du kan roligt investere i nogle helt almindelige af slagsen, men hvis du mener, der er grund til at undersøge andet, så søg på nettet eller tag kontakt til nogen, der har forstand på emnet.
  3. Find ud af, hvilke du skal bruge. Der findes alle mulige slags, som kan være sjove at investere i, men hvis du ikke har prøvet dem før, er det en god idé at købe nogle helt almindelige. Neutrale latex kondomer er fri for parfume og allergifremkaldende stoffer, som du både som mand og kvinde med stor sandsynlighed vil sætte stor pris på.
  4. Tjek holdbarhedsdatoen, inden du køber dem. De fleste kan holde et sted mellem 3-5 år, men for en sikkerheds skyld, så undersøg hvor længe, du kan have dem liggende.

Sådan finder du de bedste kondomer for dig

Inden du investerer i nogle kondomer, er det vigtigt at finde ud af, hvilke der vil være bedst for dig at købe. Sørg derfor for at læse godt op på emnet, og tag eventuelt kontakt til en, der kan hjælpe dig. Køb derefter nogle, du føler dig tryg ved, og prøv dig frem for at finde ud af, om de er noget for dig og din partner.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken slags du skal købe, kan du med fordel starte med at købe nogle helt almindelige, neutrale latex kondomer, og når du har prøvet dem, kan du langsomt forsøge dig med nogle mere eksotiske slags, hvis det er det, du ønsker.

Be the first to comment

Leave a Reply