Nøgleholder til væg

Nøgleholder til væg

En nøgleholder til væg? Ja, det kan være yderst praktisk – især hvis du plejer at glemme, hvor du lægger dine nøgler.

Vi kender det nok alle sammen: Vi har travlt og er på vej ud af døren, pludselig er nøglerne væk og vi panikker og render rundt i hele huset for at finde de forsvundne nøgler. Der er intet værre end at stå i sådan en situation, især ikke en tidlig morgen, når du skal møde på arbejde eller i skole.

Vælger du at købe en nøgleholder til væg, så skal du aldrig længere bekymre dig. I hvert fald ikke så længe, du husker at benytte den og hænge nøglerne hver gang du træder ind ad døren.

Herunder får du vores bud på den perfekte ”Nøgleholder til væg”. Du kan med fordel købe en til dig selv, men det kan også være den perfekte gaveidé til ham eller hende, der aldrig kan finde sine nøgler!


Nøglebræt til væg

Hvis du vil have et lækkert nøglebræt til væggen, så er det her et rigtig godt bud. Det er nemlig et af de mest populære og mest solgte nøgleholdere. Det er uden tvivl fordi det er flot, sødt og praktisk.

Nøglebrættet består af et lille hus i træ, 2 personer (Mand & kvinde) som er nøgleringene og et sødt hjerte over det søde par. Nu er der ingen tvivl om, hvem i forholdet der har hvilken plads, da manden er beregnet til manden i huset og kvinden er beregnet til kvinden i huset. Så er i også sikre på, at der ikke kommer nogen diskussion om, hvem af jer der har glemt nøglen!

Dette sæt er selvfølgelig henvendt det søde kærestepar eller ægtepar, da der er plads til kvinden og mandens nøgler på nøglebrættet. Hvis du/i derimod har børn, så kan i vælge en større nøgleholder til væg. Hvis du kun er dig selv, så er der også andre gode muligheder, du kan se herunder.


Hvid nøgleholder til væg

Hvis i som nævnt er en større familie med børn, så burde i vælge en nøgleholder til væggen, hvor der er flere pladser. Og her får du et godt bud på en nøgleholder med 5 kroge, så der er masser af plads til at hænge diverse nøgler op.

I kan selvfølgelig også hænge flere nøglebundter på samme plads, da det bare er en krog.

Udover at det er en nøgleholder til væg, så har den også andre funktioner. Der er nemlig en bakke i toppen af nøgleholderen, og den kan i bruge til at opbevare småting. Her kan du f.eks. lægge dine solbriller, opladeren, tyggegummien eller andet, du skal have med ud af døren.


Keynote nøgleholder

Keynote nøgleholderen er også noget for sig selv, den er nemlig meget anderledes og særlig i designet, i hvert fald sammenlignet med de fleste almindelige nøgleholdere.

Her får du et meget unikt design, der selvfølgelig har til formål at ligne en equalizer. Den er sjov og anderledes, den har plads til 6 nøglebundter.


Nøgleboks til væg

Vores fjerde idé er også en af mine store favoritter. Den er lidt mere elegant og særlig sammenlignet med de andre. Her får du nemlig en nøgleboks til væg, fremfor en krog eller lignende.

Her kan du nemlig opbevare dine nøgle i en fin boks af Stainless steel. Det gør den både utrolig praktisk, men også flot at vise frem. Så nu skal du ikke være bekymret for at det ser rodet ud at have nøglerne hængende ved døren.

Udover ”bare” at være en nøgleboks til dine nøgler, så har den også en anden funktion. Forpladen på nøgleboksen er nemlig magnetisk, hvilket betyder at du kan bruge den som opslagstavle.


Fugle nøgleholder

Denne fugle nøgleholder, fuglehus nøgleholder eller hvad den ellers bliver kaldt for, er yderst populær. Den findes i mange forskellige varianter og farver.

Dette fuglehus er i brunt med en sød lille fugl i grøn. Du kan få denne model i flere farver, både andre farver af fuglehus og fugl. Så der er muligheder for at finde et der passer til dit hjem. Hele udvalget af farver og andre varianter kan ses hos forhandleren.

Der findes også et dobbelt fuglehus, hvor der er to fugle og den er selvfølgelig også beregnet til 2 nøglebundter, hvilket nogen vil finde mere praktisk og passende.

Dette sæt består af 2 dele – Fuglehus samt nøgleringen med den søde lille fugle.

Den er nem at sætte op. Det kan gøres med en skrue eller lim.

Den er perfekt til værtindegave eller lignende, da den leveres i en fin pap gaveæske.