Vil du overraske din pelsede bedste ven?

Sort hund med tæppe.

Det har været en rigtig hård karantæne, og derfor er der mange som nu har fået hund.

Måske er du en af dem, måske har du haft æren af at have en trofast og pelset bedste ven i år nu, men uanset hvad fortjener de også at blive forkælet; din hund er lige så stor en del af familien, som du er, og derfor skal de også have gaver ind i mellem. Hvilken bedre gave end en god hundeseng?

Labrador på hundeseng.

En kølende plads i varmen.

Det har været en virkelig varm sommer i år, og det bliver nok kun varmere. Det kan derfor være ret hårdt for hundene i løbet af sommeren, og som hundeejer er det vigtigt at sørge for at din hund ikke overopheder i varmen. 

Derfor ville det være den perfekte gave at give dem en BOB COOL COT BED. Det er en hundeseng, der sørger for at have en kølende luftcirkulation omkring din hund, så du ikke skal være bange for din hunds helbred i løbet af de varme sommerdage; det kommer ikke på bekostning af din hunds komfort, men hjælper tværtimod, da den netop får chancen for selv at kunne køle sig ned.

Det er en ideel hundeseng at have stående et skyggefuldt sted i stuen, på terrassen, eller i haven, og du behøver ikke at frygte skimmelsvamp; sengen har nemlig ben, og er derfor hævet fra gulvet.

Dette betyder også at du netop nemt kan have hundesengen stående udenfor, uden at skulle frygte insekter eller andre smådyr der kravler rundt. Som et ekstra plus, er BOB COOL COT BED også ufatteligt nem at holde ren, hvilket er ideelt til hundehår og beskidte hundepoter.

Mops med tæppe

Der er også andre hundesenge.

Måske tænker du at det ikke er den smarteste seng til din hund, eller måske at den ikke helt passer ind, og derfor findes der heldigvis et væld af forskellige hundesenge. 

Det kan være at du ikke helt kan se en årsag til at have en hundeseng, da det virker som om at din bedste ven har det fint med at lægge på gulvet. Dette er dog ikke tilfældet; din hund ligger primært på gulvet fordi den gerne vil være tæt på dig, og derfor fortjener den da en blød og behagelig seng at kunne hvile sig på, uanset om det er for at køle sig ned, eller for at have et rart sted at hvile ømme led og muskler.

Be the first to comment

Leave a Reply