Gaven til kvinden, der har alt

Farvede negle

Hvert år står man med problemet igen, da man skal finde en gave til kvinden i ens liv, som allerede har alt. Det er nemlig altid svært at finde på noget, som hun ikke allerede har og som hun vil blive glad for. 

Denne gang behøver du dog ikke lede længere, da den perfekte gave er lige her. Det er nemlig gellack.

Gellack farver

Hvad er gellack? 

Hvis ikke du allerede er bekendt med gellack, så er du muligvis en anelse forvirret over, hvad det præcis er. Gellack er egentlig ligesom almindelig neglelak. Den primære forskel er dog, at gellack holder i flere uger af gangen, hvor almindelig neglelak har en tendens til at blive beskadiget efter et par dage. 

Med gellack kan man derfor gå hele 2-3 uger med flotte og friske negle, og hun vil derfor altid se velplejet og fin ud, når hun skal noget. Det er desuden også praktisk, hvis hun elsker at have neglelak på, men ikke har tiden i løbet af ugen til at fikse de små brud og skader i lakken. 

Derfor er det den perfekte gave 

De fleste kvinder er slet ikke klar over, at man faktisk selv kan lave holdbare og flotte negle derhjemme, og de bruger derfor meget tid med almindelig neglelak eller mange penge i en neglesalon. 

Hun kan dog slippe for at skulle bruge meget tid eller mange penge på hende negle fremover, da hun blot kan klare det derhjemme og endda få et rigtig flot resultat ud af det. 

Hun har helt sikkert ikke et sæt derhjemme, men det kan hurtigt blive en fast del af hendes rutine, og hun vil helt sikkert blive glad for gaven, både nu og i fremtiden. 

pedicure

Hvad skal du købe?

Så er spørgsmålet naturligvis, hvad du så skal købe. Du kan ikke blot købe en enkelt gellack og stoppe der Det kræver nemlig lidt mere. Det kan afhænge lidt fra mærke til mærke, hvad der præcis er behov for, men du kommer ikke udenom at skulle købe et par farver og en LED- eller UV-lampe. Det er nemlig den eneste måde, at gellack hærdes. 

Du kan dog altid starte ud med simpel farver, som en sart lyserød og en flot hvid. En god hvid gellack kan ofte være svær at finde, da de ikke dækker så godt, men et rigtig godt bud er MOLLY LAC WEDDING DRESS, som hun helt sikkert vil elske.  

Be the first to comment

Leave a Reply