De bedste gaver til ham eller hende der elsker teknologi

computer med hurtig SSD

Skal du også til at købe en gave til en, som er helt vild med teknologi? Så er du kommet til den helt rigtige artikel. For her får du nemlig nogle gode ideer til, hvad du kan give ham eller hende i dit liv, som er helt vild med teknologi.

chromecast

En ny SSD-harddisk

Det første produkt du kan give ham eller hende, som er helt vild med teknologi, er en ny SSD-harddisk til deres computer. Det er især godt, hvis gavemodtagerens computer nu kører med en mekanisk harddisk. Så kan du give dem en SSD-harddisk, så de kan udskifte deres langsomme mekaniske harddisk og få en ny og hurtig SSD, så de i sidste ende kan få en god og hurtig computer. I samme omgang kan du selvfølgelig også opgrader din gamle computer med SSD, så din egen computer også bliver bedre og hurtigere.

En chromecast til personens tv

Det næste produkt du kan give ham eller hende, som er helt vild med teknologi, er en chromecast, så personen kan se tv på et tv, som ikke er SMART. Det eneste man skal gøre her, er faktisk blot at sætte chromecasten til tv’et og så kan din gavemodtager caste forskelligt indhold til tv’et. Det er da for lækkert. Især hvis personen elsker at se tv på sin computer og ikke har kunnet gøre det på deres tv, fordi de endnu ikke har et produkt, de kan caste deres tv-serier og film med.

Philips Hue

Et Philips Hue Farvesæt

Det næste produkt du kan give ham eller hende, som er helt vild med teknologi, er et Philips Hue farvesæt. Dette sæt af lamper med farver er især godt til den teknologinørd, som har sit eget sted at bo. Med sådan et Philips Hue farvesæt kan han eller hun nemlig sætte forskellige farver i lamperne til de forskellige rum, og din gavemodtager kan styre lyset fra sin telefon af igennem en app. Det er især dejligt med sådan et sæt, fordi man kan styre lyset fra alle steder i huset af, og man skal ikke engang rejse sig fra sofaen, hvis man vil tænde lyset i stuen om aftenen.

Be the first to comment

Leave a Reply