3 gode grunde til hvorfor du bør give en fest i gave

Fest

Er du en af de mange danskere der også har svært ved at finde ud af hvad du skal give dine venner i gave? Stresser du altid lige op til en vens fødselsdag eller anden festlig lejlighed? Så bekymre dig ej mere, for den perfekte løsning findes: giv dem en fest i gave.

Er du ikke overbevist? I denne artikel kan du finde 3 gode grunde til hvor du bør give en fest i gave, og til sidst vil du helt sikkert ikke længere være i tvivl. En fest er den rigtige gave ide – helt sikkert også for din ven/veninde.

1. Du kan enten planlægge den selv eller lade dem være værten

Der er to måder du kan give dem en fest i gave. Enten ved selv at planlægge den, eller lade dem planlægge den.

Ved selv at planlægge den er din gave mere som et slags surprise party – hvilket i og for sig selv også er en gave. Det er noget du har brugt tid på, noget der har kostet penge og noget som de helt sikkert vil blive glad for.

Ved selv at lade dem planlægge festen, giver du dem en mulighed for at holde festen på deres egne præmisser. De kan lægge datoen når det passer dem, bestemmer de drinks de gerne vil have til festen og hvilke sange Dj’en skal spille. Dette er et godt alternativ hvis du fx ikke føler du kender vennen helt godt nok til at vide hvilken slags fest de vil foretrække.

Men selvom du lader dem planlægge festen selv har du ved køb af en party-pakke betalt for både alkohol, bartender og en Dj. Så det eneste du har overladt til gavemodtageren er i princippet at tage beslutningerne. En ting nogen foretrækker at få taget for sig, og som andre helst vil gøre selv.

2. Lej en dj med lyd- og lysudstyr

Udover at du giver dem en fest i gave, giver du dem også en oplevelse. At uforglemmelig aften med deres venner og en ekstra undskyldning for at fejre hvad end det er de fejre, om det så er fødselsdag eller studenterhue.

Med en Dj ved pulten og en bartender bag baren, vil det føles som om i har jeres egen personlige natklub, men uden alle ulemperne der ellers følger med en natklub.
Der er kun mennesker i begge kender, der er fed musik I selv har valgt og der er ingen sur dørvagt. Husk at lej en dj med lyd- og lysudstyr, så der kan blive en ekstra fed stemning.

3. Det er en unik gave

Udover at leje en dj med lyd- og lysudstyr, skal du også huske lidt andet

At give en fest i gave vil du helt sikkert også være den eneste der gør. De fleste er nok blevet trætte af de gaver man nemt kan gætte hvad er. Bøger, sokker, noget praktisk til hjemmet.

En fest er en sjov og unik gave som din ven/veninde helt sikkert vil blive glad for, og som vil give dem minder de kan sætte pris på til langt ud i fremtiden. Det er en gave på samme mange flere niveauer end en sweater eller nogle glas.

Be the first to comment

Leave a Reply