Her er den bedste gave til de nybagte forældre

Skal du til barnedåb? Mangler du den perfekte gave til det nybagte forældrepar? Det kan godt være udfordrende at finde en god gave, som den lille nye står og mangler. Skal man købe noget sødt børnetøj, et par økologiske sutter eller, hvad med et nyt sæt sengetøj? Hvis du gerne vil give den bedste og mest unikke gave til de nybagte forældre, så skal du have fat på et legegulv fra hyggi. 

Legegulve er et hit hos de små

Et legegulv fra hyggi er et blødt tæppe i memoryfoam, som små babyer elske at ligge og lege på. Legemåtter er især gode til nyfødte, da det bløde materiale beskytter kroppen mod stød og kulde fra gulvet. Legegulvet giver plads til både leg og hygge på gulvet sammen med ens lille baby. Her kan barnet også øve sig i at krappe rundt på maven, sparke med benene og trille rundt uden at komme til skade. 

Tag de første skridt på legegulvet 

Legegulvet kan hurtig blive den lille babys nye yndlingssted. Her er plads til masser af hyggestunder med mor og far. Det er også på legegulvet, at man kan øve sig i at bevæge sig rundt. Legegulvets bløde overflade gør det trygt for den lille at kravle rundt på hænder og knæ, uden at det gør ondt.

På legegulvet kan man også øve sig i at tage sine første skridt, når man bliver lidt ældre. Det kan være farligt at gå for første gang på et hårdt klinke- eller trægulv, men hvis man har legemåtten under fødderne, så kan man roligt og sikkert forsøge sig frem. Skulle man komme til at snuble, så tager måttens stødabsorberende memory foam mod faldet.

En gave som aldrig går af mode

Når man køber gaver til små babyer, så er det ofte ikke noget, som de bruger i særlig mange måneder. Babyer vokser hurtig ud af deres tøj, babylegetøj er ikke spændende ret længe, og der går heller ikke lang tid, før tremmesengen og barnevognen blevet for lille.

Et legegulv fra hyggi er derimod en gave, som barnet kan have glæde af i mange år. Selv når barnet er tumling kan de have glæde af legegulvet. Et legegulv fra hyggi kan bruges til alverdens former for leg. Man kan også bruge legegulvet som en behagelig liggeplads på gulvet, hvor man kan læse en bog, spille på iPad, se en film eller tage en lille morfar.