Vis at du holder af dine nærmeste med et fødselsdagskort

Fødselsdage betyder, at vi bliver ældre. Med hver fødselsdag kommer der en fest, gaver og vi bliver fejret af venner og familie. For venner og familie gælder det om at finde en god måde at lade fødselaren vide, at du tænker på dem. Et fødselsdagskort er en god måde at gøre det. Selvom du har købt en gave, er det en god idé med et par personlige ord. At sende et fødselsdagskort kan også være en god måde at fortælle fødselaren, at du ønsker dem en god dag, selvom du ikke kan komme til festen. Læs mere her om, hvordan du kan skrive et godt fødselsdagskort og give venner og familie en god fødselsdag.

Fysiske kort

Alting foregår efterhånden digitalt. Også søde hilsner og fødselsdagskort bliver sjældent givet i hånden længere. Nu kan du give et fødselsdagskort i hånden på venner og familie uden, at du selv behøver at tage turen over til dem. Fordi det er meget nemmere at sende et virtuelt kort eller en hilsen over sociale medier, viser et fysisk kort ekstra omtanke for personen. Uanset om der kommer en gave med eller ej viser et fødselsdagskort, at du tænker på fødselaren og giver dem noget personligt fra dig.

Standard eller personligt kort

Der er mange måder at lade et kort fortælle om dine følelser for en person. Der er stor forskel på, om det er et almindeligt fødselsdagskort med et par gaver på forsiden og et kort ”tillykke” indeni. Hvis du ikke er god til ord, kan det være fint med en standard meddelelse. Du kan også finde andres bud på meddelelser, der får kortet til at virke personligt, uden at du behøver skrive en roman. Du kan også sende et billede med kortet eller en lille blomst med for at gøre noget ekstra ud af det, hvis du ikke giver en gave.

Be the first to comment

Leave a Reply