Vælg den helt rigtige morgengave til din udkårende

Ikke nok med at Corona pandemien er ved at aftage, så er sommeren også over os. Begge disse ting begynder bryllupsfester og vielser. Det kan være at I er ved at planlægge jeres bryllup, men i bare lige mangler det sidste, for at få det hele på plads. Det sidste kunne jo være en perfekt morgengave til ham eller hende. Traditionen tro, skal bruden og gommen udveksle morgengaver på dagen hvor de skal giftes. Dog kan det være svært lige at finde ud af hvad man skal købe.

Morgengave til hende

En hver mand står sikkert med sved på panden, over at skulle vælge den helt perfekte morgengave til sit livs kærlighed. Det er vigtigt at vælge en gave der er personlig, så hun altid kommer til at tænke på dig når hun ser gaven.

En god og personlig gave kan være et smykke. Men ikke bare hvilket som helst smykke. Gå til svigermor eller din kommende bruds bedsteforældre, og spørg om de ikke har et smykker guld. Man kan nemlig få lavet gamle guld smykker om til nye og giv dem nyt liv. På den måde har hun et smykke der minder om dig, og en i familien hun holder meget af.

Morgengave til ham

Ligesom morgengaven til bruden, er det også vigtigt at gommen får en personlig gave. Her kan det være han skal have et indgraveret ur, hvor der står en sød hilsen eller datoen for jeres bryllup, eller koordinaterne hvor I mødtes.

En anden sjov og sød gave, kan også være små kuponer, hvorpå der står ting som: ”En halv times stilhed fra mig” eller ”En times fodmassage”. Det er en sjov lille ting, som han kan gøre brug af når i er blevet gift, og måske har brug for lidt mandetid ved computeren eller noget helt andet.

Be the first to comment

Leave a Reply