Tre smarte fotoalbums-projekter du kan lave

De fleste personer elsker at modtage en personlig gave. Personlige gaver kan være nogle af de bedste, fordi de er unikke, fordi de er uerstattelige og fordi der ikke findes andre, som modtager lige præcis dén gave.

Et fotoalbum har mange muligheder og kan være den helt perfekte gave at give. Derfor er der her samlet tre fotoalbums-projekter, som kan være perfekte at lave til en man holder af.

Det klassiske “året der gik”-album

Når det kommer til fotoalbums, så er det mest oplagte valg at lave et album med billeder fra året, der er gået. Man siger at et billede fortæller mere end 1000 ord, så hvorfor ikke lave et helt album, der kan fortælle, hvor fantastisk et år man har haft? 

Det er helt fantastisk at kunne se tilbage på, hvilke oplevelser man har haft, og gør man det til en fast tradition at lave et “året der gik”-album hvert år, så har man i fremtiden sikret sig gode stunder, hvor alle albums gennem tiden kan hives frem, og man kan mindes årene, der er gået.

Forevig den perfekte ferie

Det kan næsten blive helt vemodigt, når en ferie, oplevelse eller era er slut. Stunder kan være fantastiske, mens man er i dem, og når de er slut, vil de blive til gode minder, der gemmes i hjertet. Men hvorfor nøjes med at gemme dem i hjertet?

Skal man på en ferie eller går man igennem en helt særlig tid, så er det en fantastisk idé at forevige rejsen, oplevelsen eller tiden i et fotoalbum. Med tiden vil minder nemlig falme, men det behøver de ikke, hvis man laver et album, som man altid kan hive frem og kigge tilbage på, og mindes de fantastiske stunder, man har oplevet.
 

“Fra mig til dig”-albummet

Vil man lave det absolut mest personlige album til en ven, veninde eller et familiemedlem, hvad så med at lave et helt album udelukkende med billeder af dig og personen, som albummet er til? 

Det kan vække mange minder frem, og på en måde være at lave en helt tidslinje over jeres forhold og de stunder I har haft, hvis man laver et album fyldt op med alle oplevelser og stunder, man har oplevet sammen. Og bliver man helt misundelig ved tanken om, at man ikke selv får albummet at kigge i, så kan man altid lave to magen til hinanden, så I begge kan kigge tilbage på alle oplevelser, I har haft sammen.


 

Fotoalbums kan altså være en god måde at vise en person, hvor meget man holder af dem, og det er næsten med garanti, at modtageren vil elske gaven.

Be the first to comment

Leave a Reply