Tre sjove gaver til manden, der har alt

Gave til manden

Endnu engang nærmer mandens fødselsdag sig, og igen i år ønsker han sig ikke noget. Eller lige bortset fra nye underbukser og strømper, som han har fået af familien de sidste ti år. Er du snart ved at være idéforladt, og mangler du inspiration til, hvad du skal give manden, som allerede har alt? Sidste år gav du ham et biografgavekort, og forrige år fik han et gavekort til et cafébesøg, men de forudsigelige og kedelige gaver skal være fortid. Her får du nemlig tre sjove gaveidéer, som du kan give til manden, der har alt. Så vil han med garanti blive overrasket til sin fødselsdag i år.

Er det også dig, der vander planterne derhjemme?

Ikke mere. Køb en kunstig blomst eller plante til din mand i fødselsdagsgave, som en lille kærlig hentydning. Du kan faktisk finde mange kunstige blomster, som ligner ægte blomster så meget, at man helt bliver i tvivl om, om de skal vandes eller ej. Se mere her og find et stort udvalg af kunstige blade, planter, grene og blomster.

Kunstige blomster og planter er også en god idé, hvis I ikke har særligt grønne fingre eller er trætte af at vande blomster og planter flere gange om ugen. Har du svært ved at holde dine planter i live, kan det også hurtigt blive en dyr affære at købe nye hver måned. Det slipper du for med kunstige blomster, som hverken skal vandes eller stilles et bestemt sted i enten lidt eller meget sollys.

Sjove citater

Der findes et hav af sjove billeder med sigende tekster på den ene eller anden måde. Det kan være et sjovt citat, et vigtigt budskab eller noget helt tredje, der på en eller anden måde siger noget om jeres forhold eller om din mand. Du kan også finde en sjov T-shirt eller bluse med en tekst eller et billede, men husk bare på, at din mand sikkert vil synes, at det er sjovt, og nok sagtens kan finde på at tage T-shirten på hjem til svigermor. Så sørg for at købe en T-shirt, der både er sjov, men som du også kan holde ud at se din mand gå rundt i. Ellers kan du hurtigt komme til at fortryde dit valg af gave.

Er din mand vild med en kold øl?

Så skal du da købe en nøglering med en oplukker i. Din mand har altid nøglebundtet med sig rundt, men en oplukker står han sikkert tit og mangler i situationen, så hvorfor ikke forene de to ting? Det er en billig og sjov gave, som din mand kan få gavn af. Nyder I gerne en øl sammen, er det også en gave, der kan komme dig til gode. Som en ekstra bonus kan du endda nogle steder indgravere hans navn eller initialer i oplukkeren. Det er især den perfekte gaveidé til manden, der har fødselsdag om sommeren. Vi ved allesammen, at sommer er lig med fester, smutture i skoven og kolde øl i massevis.

Sjov og spas

Selvom det er sjovt at købe en af de tre gaveidéer til manden, der har alt, vil han sikkert også sætte pris på en mere seriøs gave ved siden af. Det kan godt være, at han bliver en smule skuffet, hvis du kun giver ham en kunstig plante. Du kan samtidig give ham et ophold i Danmark eller udlandet, så I kan nyde hinandens selskab, eller en teaterforestilling eller koncert, som din mand har snakket om.

Be the first to comment

Leave a Reply