Tre gode gaveidéer til den færdiguddannede

Tre gode gaveidéer til den færdiguddannede

Dette indhold er sponsoreret

Fødselsdage, jul, konfirmation, bryllup, uddannelse – ja, der er efterhånden rigtig mange anledninger, der kræver, at man bruger tid og energi på at finde en rigtig god gave. Derfor kan det efterhånden også være svært altid at finde på gode og kreative gaveidéer, især hvis personen i fokus ikke har givet en ønskeliste. Det er nemlig sjældent tilfældet, at en nyuddannet har lavet en ønskeliste, men som regel giver de fleste alligevel en lille gave for at ønske tillykke med uddannelsen. Og derfor har vi lavet denne lille guide med tre gode gaveidéer til den nyuddannet sygeplejerske, nyuddannet lærer og nyuddannet frisør.

Gave til færdiguddannet sygeplejerske

Har du en ven eller veninde, som snart er færdiguddannet sygeplejerske? Så er der en række gaver, som er meget oplagte at give. Det kunne for eksempel være et special designet stetoskop med indgravering eller lignende. Det er en meget klassisk gave at give til en person, som er færdiguddannet sygeplejerske eller læge, og det samtidig en meget praktisk gave, som kan bruges mange år fremover. En anden klassisk gave til sygeplejersker kunne være et personligt  navneskilt eller lommeur.

En anderledes, men rigtig sjov og god idé til en færdiguddannet sygeplejerske – eller måske bare til en af dine venner eller veninder, som har været sygeplejerske i længere tid – er en sjov sygeplejerske plakat, som helt sikkert vil bringe et smil frem på de fleste sygeplejerskers læber. Denne plakat er fuld af sjove og gode citater, som mange vil kunne kende fra deres hverdag i arbejdet som sygeplejersker, og er en rigtig god måde at vise både lykønskninger, men også taknemmelighed for det hårde arbejde, som alle sygeplejersker udfører dagligt på landets hospitaler.

Gave til færdiguddannet lærer

Der findes rigtig mange gode bud på, hvad man kan give i gave til en person, som er nyuddannet lærer. Mange af de klassiske gaver, man kan give kunne for eksempel være kridtholder (hvis personen vel at mærke skal arbejde på en skole med kridttavler) – alternativt en laserpointer eller whiteboard-tuscher, sangbog til musiklæreren, et plastik- eller forgyldt æble, en ny skoletaske eller lædermappe, penalhus, kaffekrus eller termokrus, notesbøger – ja, listen er lang. Mange af de nævnte ting kunne med fordel samles i en stor gavekurv, så personen har alt, hvad han eller hun skal bruge på sin første dag som lærer.

Svendegave til færdiguddannet frisør

Svendegave er et vidt begreb – der findes nemlig mange professioner, som får et svendebrev, når man er udlært. Én af dem er frisøren. Og hvis du har en ven eller veninde, som snart er færdig uddannet som frisør, kan du overveje nogle af de følgende ting til gaven, hvis du er løbet tør for inspiration. Gode gaveidéer til en nyuddannet frisør kunne for eksempel være et sæt af nye frisørsakse og andet tilbehør til jobbet. 

Hvis din ven eller veninde er så heldig at have sin egen salon, kunne en god gaveidé også være noget interiør, en fin plante eller måske et flot billede eller plakat til indretning af salonen. En mere personlig gave kunne være et flot smykke – måske en halskæde med et vedhæng, som symboliserer frisørfaget – eller et særligt minde mellem jer.

Be the first to comment

Leave a Reply