Tillykke med den lille ny – gaveideer til den nybagte mor

gaven til moren

Noget af det største og mest specielle her i verden, er for mange den dag de står med deres lille nyfødte barn i armene. Forventningerne har bygget sig op de sidste 9 måneder og endelig er han eller hun kommet til verden. Som veninde eller familie, er det fantastisk at være vidne til, og så vil man jo gerne give en gave for at sige tillykke, men hvad i alverden skal man finde på?

Babyshower

Babyshower er oprindeligt en amerikansk tradition, men mange danske kvinder er begyndt at tage den til sig. Et babyshower bliver ofte arrangeret af de tætteste veninder eller kvindelige familiemedlemmer, og der er for det meste kun kvinder til stede. Nogen holder babyshower lige inden den lille ny kommer til verden, og andre holder babyshower efter barnet er født. Det kan være svært at finde den helt perfekte gave, men tag et kig i denne guide, og få inspiration til den perfekte gaveide til den nybagte mor.

Gaveideer

Der findes rigtig mange gode gaveideer derude, og nogengange kan det være en rigtig god ide at snakke sammen med de andre veninder sådan at den nye mor pludselig ikke står med 7 pusletasker og 5 blespande. Her er et par gode forslag til en gave til den nybagte mor. Måske giver du noget selv, eller måske slår du dig sammen med nogen af de andre så i giver en af de lidt dyere ting.

Massage

Det er hårdt at være gravid, og det er hårdt at være ny mor. Fødderne er ømme, ryggen er øm, skuldrene knager og armene er lange og trætte. Man får ikke så meget søvn som man plejer, og når man sover, er det sjældent særlig længe af gangen. Derfor vil et gavekort til en omgang massage være som sendt fra himlen.

Baby shower kurv

Sammensæt en kurv med forskellige nyttige ting til den lille baby, såsom bleer, sutter, hagesmæk, vådservietter, zinksalve osv. Der er så mange ting man skal ud og invistere i når man får en lille baby hjem, så en kurv med lidt godt forskelligt, vil helt sikkert falde i god jord. Her kan du også snige et par lækkerier ind kun til mor, såsom cremer, chokolade, en god bog osv.

Blespand

Alle der enten selv har børn, eller som har passet børn, ved at der skal skiftes ble, rigtig, rigtig, rigtig mange gange i løbet af en dag. Derfor er det helt essentielt at have en blespand ved siden af puslebordet, og gerne en god en af slagsen der kan holde den, til tider, ikke så behagelige lugt inde i spanden.

Cam Cam Pusletaske

En god pusletaske er et must have for en nybagt mor. I pusletasken kan man have alle de vigtige ting når man er på farten med sin baby. En pusletaske er selvfølgelig lidt større end en almindelig håndtaske, men derfor behøver den ikke føles stor og klodset. Det er muligt at finde rigtig flotte stilfulde pusletasker, som feks. Cam cam pusletasker der forhandles online. Cam cam pusletasker fåes i forskellige farver og størrelser, og har en coaded overflade både indvendigt og udvendigt, så de er nemme at holde rene. De har et stort rum til bleer, vaskeklude og lignende, og et mindre rum til pung, nøgler, sutter osv.

Be the first to comment

Leave a Reply