Til manden, damen, parret der har absolut alt

dame

Det evige og tilbagevendende spørgsmål – hvordan køber jeg en gave til personen, der har alt? En gang om året vender det tilbage i hovedet på os alle, når den besværlige person skal have endnu en fødselsdagsgave. Her må du tænke kreativt.

En gadgetmand eller -kvinde kan du ikke give en god, ny og overraskende gadget, medmindre du selv er i verdenen. Hvorfor ikke i stedet give noget, der giver mening for modtageren og dig selv. Eller du kunne prøve med den sjove gave som f.eks. en tennisketsjer til din lidt overvægtige far.

En sexet el-løsning?

Er der tale om en gadget mand eller kvinde, der fylder huset med de nyeste elektroniske udstyr? Så er løsningen måske meget simpel. Udstyret går med garanti i stykker fra tid til anden. Med https://www.fj-el.dk/ kan du købe en lappeløsning til gadget- og elektronikelskeren.

Det kunne også værre, at der ikke er sat en varmepumpe op derhjemme endnu eller en el-lader til elbilen. Hvis elbilen endnu kun er snak for den besværlige gavemodtager, kan du jo sætte skub i hele processen.

kunst

En god og hyggelig oplevelse

Er den sexede el-løsning ikke helt personlig nok for jeres forhold, så er den altid vindende oplevelse sammen jo et bud. Det behøver ikke være en helikoptertur eller en rejse til Paris. Det kan være noget hyggeligt som en picnic, en tur i teateret, i biografen, til fodboldkamp eller en lækker middag.

Din pengepung må vurdere, hvor omstændig jeres oplevelse sammen skal være. Det vigtige er i første omgang, at I bruger tiden sammen. Derefter skal den rette begivenhed vælges. En heavy-metal koncert giver ikke meget mening, hvis musikinteressen ligger inden operagenren.

Hvis personen der ejer det hele, faktisk har hele huset fyldt op med alle mulige gadgets og udstyr, så har personen måske heller ikke lyst til mere. Der er allerede en dyr frugtpresser og en robotstøvsuger. Behovet er nærmere til nogle hyggelige stunder med venner, kæreste, børn, dig.

En sjov opfordring

Er du ikke til de hyggelige oplevelser med personen, der ejer alt? Så kan jo være en sjov gave, en sjov opfordring, der er løsningen. Her kunne du f.eks. give en tennisketsjer til din lidt overvægtige far. Du kunne give en veganeroplevelse ud over alle grænser til kødelskeren.

Brug dine ”funny-bones”. En sjov gave kan løfte stemningen lidt og måske rammer den faktisk plet. Indenfor et par måneder er din moster blevet helt vild med ideen om, at hun skal begynde til badminton.

Du kommer ikke udenom at skulle være kreativ, når du køber en gave til personen, der ejer alt. Tag den som en udfordring og giv en gave, der er kreativ og anderledes. At modtage en flaske vin år efter år kan blive noget trættende i længden.

Be the first to comment

Leave a Reply