Smykker er den bedste slags gaver

Gave til pige

Smykker er altid en god idé – særligt hvis du giver dem til nogen, du holder ubeskriveligt meget af. Det er en gave, der er tidsløs, og som kan holde for evigt – hvis gavemodtager vel at mærke passer godt på dem.

Hvilke anledninger er optimale for smykker som gave?

Der er i virkeligheden ikke ret mange anledninger, hvor smykker ikke er en passende gave. Om det er fødselsdage, jubilæer, mærkedage eller årsdage er underordnet – en kvinde (eller de fleste mænd) vil blive taknemmelig for et smykke, som gavegiver har lagt noget omtanke og kærlighed i.

Det er for eksempel en fast tradition, at der gives smykker i dåbsgave – og disse dåbsgaver vil ligeledes være et dejligt minde om dig og om den dag, det lille barn blev døbt. Og barnet kan også bruge det, når det bliver voksent.

Desuden er det blevet populært at give en moder til et nyfødt barn en gave, når barnet er født. Det kaldes en push present og gives typisk af faderen til barnet. Det viser taknemmelighed for det barn, der er født og vil for evigt være det skønneste minde for moderen om både hendes barn og hendes mand.

Men den ypperste smykkegave er dog forlovelsesringen – den gave som (forhåbentlig) kun gives én gang i livet. Forlovelsesringen er den ultimative kærlighedserklæring – verdens mindste gave med verdens største betydning. Der er typisk lagt hjerte og sjæl i netop dén ring, og den vil for evigt og altid betyde hele verden for den, der skal bære den. Klik her for at læse mere om det

Hvad skal du være opmærksom på?

Du skal først og fremmest overveje dit budget og som udgangspunkt holde dig til det. Det kan nemlig være fristende at sprænge budgettet, når du går ind i en smykkebutik. Hvis du har råd til at sprænge budgettet, fyrer du den naturligvis bare af – men rækker pengene kun til et specifikt maksimumbeløb, så stå fast. Nogle smykkebutikker kan give dig et godt tilbud eller foretage nogle ændringer til designet, så du kan holde dit budget. Andre gange er du simpelthen bare nødt til at vælge et andet design.

Er du på et meget stramt budget, kan du overveje, om sølv er vejen frem. Sølv er et super billigt materiale, og derfor kan de fleste være med. Kan du godt lide den gyldne effekt, kan du vælge forgyldt sølv. Du skal blot være opmærksom på, at sølv også er et super skrøbeligt materiale, som nemt bøjer og bliver skævt. Særligt ringe er meget udsatte, da fingrene bliver varme, og alene dét er tilstrækkeligt til at bøje sølvet. Desuden vil en eventuel forgyldning meget hurtigt være slidt af.

Halskæder og øreringe er mere taknemmelige, da de ikke på samme måde er placeret på steder, der er udsatte. Der er her mindre risiko for, at de bøjer og bliver skæve end på hænderne.

For så vidt angår ringe bør du derfor altid vælge guld. Guld er et super stærkt materiale, der ikke slides eller ridses nemt. Det er således perfekt til ringe, der konstant udsættes for slag og slid.

Be the first to comment

Leave a Reply