Sjove T-shirts til mænd

Sjove T-shirts til mænd

Mange af os synes tit det er svært at finde på en god gave til mændene i vores liv. For det første ønsker de sig aldrig noget og for det andet mangler de heller ikke noget – mener de selv. Men enhver mand bør eje mindst én sjov t shirt. Så næste gang du er på udkig efter en gave til en mand, der ikke ønsker sig noget, så gå efter sjove t shirts til mænd.

Hvis du er på udkig efter sjove T-shirts til mænd lige nu, så skal du se med her. Vi har nemlig undersøgt internettet og fundet frem til de 5 T-shirts til mænd, vi mener der er sjovest.

Så står du lige og mangler en sjov og anderledes gave til din far eller din gode ven, så skulle det måske være en af nedenstående sjove T-shirts til mænd.

Sjov Big Face T-shirt med orangutangtryk

Sjov Big Face T-shirt med orangutangtryk

Det er blevet virkelig populært med sjove t shirts til mænd med billeder af diverse dyr. Så der er masser af muligheder for at finde en sjov t shirt til ham, der er vild med dyr. Gå efter et anderledes motiv, som vækker smil og latter med det samme.

En af vores helt store favoritter her på Gaveekspert.dk er denne Big Face T-shirt med et tryk af en orangutang. Den er er nemlig sjov, sød, anderledes og lidt skør.

Denne sjove T-shirt til mænd er designet af det anerkendte Mountain, der designer tøj i meget høj kvalitet. Det betyder også at du kan vaske den, uden at have bekymringer.

Giv denne gave til ham, der intet ønsker sig, men til ham der trænger til et godt grin OG en ny sjov t shirt.

Køb den her →

T-shirt med sjovt burgermotiv tryk

T-shirt med sjovt burgermotiv tryk

Det kan også være at din ven eller din far ikke er så vild med dyr, men til gengæld er ekstremt vild med mad i form af burger, kebab, pizza eller lignende. I så fald får du her det helt perfekte eksempel på en gave til ham, der elsker mad og godt kan lide en sjov t shirt.

Denne gave kan også være en hentydning til at modtageren spiser lidt for mange burgers, eller måske en hentydning til, at han skal lave en til dig – selvfølgelig med den nye T-shirt på!

Køb den her →

Sjov T-shirt med baconmotiv

Sjov T-shirt med baconmotiv

Der er virkelig mange der elsker bacon, faktisk er der nogen, der slet ikke kan undværes deres bacon. Kender du også en person, der virkelig er vild med bacon og altid skal snakke om bacon? Så er denne T-shirt med baconmotiv den ultimative gaveidé inden for kategorien sjove t shirts til mænd!

Baconet er i 3D motiv, så det ser virkelig ægte ud, man får næsten lyst til at spise den T-shirt! Pas på, at din ven ikke gør det!

Køb den her →

Sjov T-shirt til din far

Sjov T-shirt til din far

Skal den gamle have en sjov t shirt? Her får du muligheden for at give en personlig og samtidig sjov t shirt til din far. Det her er den perfekte fødselsdagsgave, da du kan tilføje navn, alder og farve.

Hvis det nu er din fars 40, 50 eller 60 års fødselsdag, så skal han da have en sjov gave han aldrig glemmer. Og en T-shirt er ikke lige en gave man glemmer, i hvert fald ikke hvis han går rundt i den.

Du kan her skrive din fars navn samt tilføje hans alder i våbenskjoldet. Du har mulighed for at vælge mellem en sort og hvid T-shirt. Derudover har du også mulighed for selv at bestemme trykfarven på våbenskjoldet, navnet og alderen.

Køb den her →

T-shirt med personligt tryk til mænd

T-shirt med personligt tryk til mænd

En anden mulighed for at give en sjov t shirt er denne herre T-shirt, hvor du kan tilføje et personligt billede.

Der er som sådan ingen grænser for, hvor sjov, kærlig, sød eller skør denne T-shirt kan være. Det handler nemlig om, hvilket billede du vælger at få trykt. Du kan med fordel bruge denne T-shirt som gave til din far, din bror eller til en god ven.

Skal du til fødselsdagsfest hos en ven, så kan du vælge at give ham denne sjove T-shirt med et skørt billede efter eget valg.

Du kan også med fordel købe denne til hele holdet til en polterabend, med et pinligt billede af den kommende gom eller brud på. Det vil helt sikkert falde i god jord og skabe den helt rette stemning på dagen. Der er masser af muligheder for at give en sjov og anderledes T-shirt.

Køb den her →

Der findes masser af sjove t shirts til mænd, som sjove mænd kan have på og det her var kun et lille udpluk af dem. Brug dem til julegaver, fødselsdagsgaver eller bare fordi gaver. Vi garanterer dig, at de vil give modtageren et smil på læben.