Sims 4: Gaven der giver mulighed for at udleve drømme

den gode gave

Skal du finde en gave til en fantasifuld person, som har masser af drømme og idéer? Så kunne Sims 4 være et rigtig godt bud på den perfekte gave. Med Sims 4 har man nemlig mulighed for at gøre idéer til virkelighed og udleve sine drømme virtuelt. Det er den ideelle mulighed for at prøve forskellige karrieremuligheder og bygge sine drømmehuse. Sims er et computerspil, som er ren underholdning, og som en spilglad person med garanti kan bruge flere timer på at spille.

Sims’ mange muligheder

I Sims 4 har man mulighed for at designe sin egen familie. Man skaber de forskellige personer, som f.eks. mor, far, bror, søster og bedsteforældre. Her kan man bl.a. vælge ansigtstræk, tøj og navne. Når man har designet sin familie, flytter man dem ind i en Sims by. Her er der så mulighed for at bygge sit eget nye hus, og du kan vælge møbler og planter. Der er altså rig mulighed for at udleve de boligdrømme, man går med og prøve skøre idéer af, som aldrig ville gå i virkeligheden. Når alt dette er på plads, er det dit job at styre simmerfamilien, vælge uddannelses- og karrieveje samt klare de huslige pligter og tage hånd om dine simmeres interesser og hobbyer. Her kan du altså udforske nye karriereveje, interesser og hobbyer, som du f.eks. kunne tænke dig, at du have tid til eller kunne prøve i den virkelige verden. Sims 4 er altså ideelt til at leve det virtuelle drømmeliv.

Sims består af fire grundpakker: The Sims, The Sims 2, The Sims 3 og The Sims 4. Hertil findes der forskellige udvidelsespakker med bl.a. nye spændende steder, genstande og jobmuligheder. En af udvidelsespakkerne er f.eks. Sims 4 Hunde og Katte, som har gjort det muligt at få kæledyrene med i det virtuelle drømmeliv.

Sims 4 Hunde og Katte

Med udvidelsespakken Sims 4 Hunde og Katte kan du skabe dine egne kæledyr i form af hunde eller katte, ligesom du skaber dine egne simmere. Du kan designe dine nye firbenede venner ved at vælge bl.a. størrelse, pels, race og personlighed til dem og på denne måde sørge for, at de bliver præcis, som den hund eller kat, du drømmer om. Herudover vil du i Sims 4 Hunde og Katte kunne udleve dine barndomsdrømme om at gøre karriere som dyrlæge. Du kan have din egen klinik, hvor du kan ansætte personale, diagnosticere syge dyr og sørge for, at de får den rigtige behandling. Sidst, men ikke mindst, følger der også med, Sims 4 Hunde og Katte, masser af nye genstande, som dine nye hunde og katte kan få glæde. Du kan f.eks. vælge beklædningsdele til dine dyr som kan gøre dine kæledyr ekstra specielle.

Sims 4 og udvidelsespakken Sims 4 Hunde og Katte er altså en formidabel gaveidé til alle dem, som ønsker at bygge deres drømmehuse, leve det virtuelle drømmeliv og vil inddrage deres elskede kæledyr.

Be the first to comment

Leave a Reply