Sådan vælger du gode gaver til pakkekalenderen

Gaver ligger i blandt lys ved juletræet

Når juletiden nærmer sig, er der ikke noget sjovere end en pakkekalender. Især børn er helt vilde med det, og det er der da også en ganske god grund til. Der er en vis spænding, som man vågner op med, når man ved, at der venter en gave på en. Derfor kan du med fordel forsøge at lave en pakkekalender til dine børn. De vil helt sikkert synes, at det er ufatteligt spændende. Dog er det ikke altid lige nemt at få bikset en pakkekalender sammen. Hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte, kan du læse med her, hvor vi har samlet en lille guide til, hvordan du vælger de helt rette gaver til pakkekalenderen.

Hvor mange gaver skal der gives?

Pakkekalendere findes i mange forskellige slags. Nogle synes, at det er nødvendigt med en ny gave hver dag, mens andre tænker, at en gang om ugen er nok. Der er stor forskel på mennesker, så det handler bare om at gøre op med dig selv, så du kan få det til at fungere. Hvis du vælger at give en gave hver dag, kan du købe mange små ting, og børnene vil opleve en lille glæde hver dag. Hvis du til gengæld vælger at give en gang om ugen, kan du give større ting, men ikke så ofte. Det handler derfor om at finde ud af med dig selv, hvad du synes, er det rette tilgang. Når du har fundet ud af det, kan du så begynde at tage stilling til, hvilke gaver der skal gives. Du kan også med fordel lægge et lille budget, så du ved, hvad du har at gøre med.

Veksl mellem det sjove og det brugbare

Børn elsker sjove ting. Sådan er det bare. Derfor kan du med fordel forsøge at finde nogle ting, som de synes er sjove. De vil helt sikkert reagere positivt på at få sådanne gaver. Men hvis det er de eneste gaver, du giver dem, kommer de også til at blive for forvænte, og de vil ikke sætte pris på andre slags gaver. Derfor kan du med fordel forsøge at veksle mellem gaver, der er sjove, og gaver, som børnene rent faktisk kan bruge. Det kan godt være, at børnene ikke synes, at disse slags gaver er lige så sjove, men så lærer du også børnene at sætte pris på, at de overhovedet får noget. Hvis du veksler mellem de to ting, vil du kunne skrue en ret interessant pakkekalender sammen.

Vær kreativ

Hvis du skal have 24 gaver til pakkekalenderen, kan det godt være lige svært at finde ud af, hvor man skal starte. Måske har du et par idéer, men du vil hurtigt opleve at løbe tør for idéer, og det er helt normalt. Derfor er det vigtigt, at du går i det kreative hjørne, så du kan finde på mange flere idéer. Du kan også begynde at tænke på det i løbet af året, så du har en masse idéer, der bare skal føres ud.

Be the first to comment

Leave a Reply