Sådan køber du gaver uden at betale nu og her

Julegave til hende

Du har sandsynligvis oplevet at skulle købe en gave på et tidspunkt, hvor det har været svært at finde plads til dette i budgettet. Det er ikke en sjov situation at stå i, da det typisk medfører, at du er nødt til at gå på kompromis med dit gavevalg – og det mindsker glæden ved at give, hvis du ikke kan give den perfekte gave.

Heldigvis behøver det ikke at forholde sig således. Der findes nemlig flere løsninger, hvis du står i en sådan situation. Nettet har nemlig ført en længere række alternative finansieringsmuligheder med sig. Eksempelvis kan du indgå en afbetalingsordning eller foretage fakturakøb hos en stor skare af danske netbutikker.

Undgå at betale for gavekøb med det samme

Ønsker du at undgå, at skulle betale for et gavekøb med det samme, så er der ikke nogen vej udenom, at du skal handle på nettet. Her findes der nemlig adskillelige løsninger. Som angivet ovenfor, så er de mest oplagte dog en afdragsordning eller et fakturakøb. Du kan blive klogere på begge dele herunder.

1. Afbetaling

Hvis du ofte handler på nettet, så har du – med garanti – lagt mærke til, at der mange steder tilbydes, at du kan afbetale dit køb. Det foregår på simpel vis. Du gennemfører din ordre, men betaler ikke noget. I stedet skal du blot betale ordrebeløbet med små afdrag hver måned.

Du får typisk en række valgmuligheder i forhold til sammensætning af din afbetalingsordning. Mange steder får du lov til at vælge løbetid for afbetalingsordningen. Dertil får du ofte mulighed for at betale en del af beløbet på forhånd, hvis dette ønskes. Klarna kan hjælpe dig, som ønsker at købe gaver til venner og bekendte på afbetaling.

2. Fakturakøb

Dette er ikke nær så udbredt som afbetaling. I vores nabolande (både Tyskland og Sverige) er det dog meget udbredt. Her får du blot udstedt en faktura med en forudbestemt betalingsdato på. I de fleste tilfælde giver det dig mulighed for at udskyde betalingen af dit køb med 30 eller 60 dage.

I få tilfælde kan du få en længere kredittid, men dette vil dog også hæve omkostningerne forbundet med din kredit. De mest gængse løsninger består af en kredittid på enten 30 eller 60 dage. Er det noget, du anser som en god løsning til dit næste gavekøb, så læs mere om fakturabetaling, så du har en god forståelse for det.

I takt med, at flere forbrugere efterspørger denne finansieringsløsning, er der flere danske webshops, der har valgt at integrere muligheden i deres betalingsløsning.

Be the first to comment

Leave a Reply