Sådan kan du være bedre ved miljøet

indenfor, planter, køkken, håndvask, træ

Der er vist ikke længere mange, der er i tvivl om, at kloden ikke har det så godt. Der er så meget, der er med til at ødelægge kloden, og der er mange, der ikke har lyst til at ændre deres livsstil for at hjælpe. Det kan være, at du selv er typen, der godt kan lide at gøre noget godt for miljøet. I så fald vil du måske blive glad for at læse nogle gode råd om, hvad du kan gøre for at hjælpe miljøet. Læs om gode råd i denne artikel.

bolig, hjem, træhytte, hus

Få et lavenergihus i træ

Det er klart, at man bruger rigtig meget energi i sin hverdag. Men det er også vigtigt at vide, at det er noget, man kan gøre noget ved for at ændre. Det kan f.eks. være, at du skal overveje at få et nyt hus, som er mere energivenligt. Det kan f.eks. være et lavenergihus træ. Der er også noget vildt charmerende over at bo i et træhus, og så er det også bare fedt, at man med ro i maven kan vide, at man bor i noget, der er med til at hjælpe miljøet.

Tag cyklen i stedet for bilen

Hvis der er noget, der virkelig også er dårligt for vores planet, så er det, når folk kører rigtig meget i bil. Det kan være, at det også er en last, du selv kender til. Det kan nemlig være en slem vane at tage bilen steder hen, hvor der faktisk er kort nok til, at man godt kan cykle. Så er det desuden også meget bedre for helbredet, at man vælger at cykle nogle gange.

planet, jord, natur, klode

Spis mindre kød

Det er klart, at kød er lækkert, men det er også noget, der virkelig bidrager negativt til vores klodens velbefindende. Det er ikke fordi, at du helt skal stoppe med at spise kød, men det kan være, at du kan undvære det lidt oftere, end du plejer.

Be the first to comment

Leave a Reply