Sådan finder du en god gave til havemanden

god gave til havemanden

Er man et ude menneske, som elsker at tilbringe sin tid i haven og bruger den som et afbræk fra hverdagen, hvor man kan gå og få jord under neglene mens man slapper af, så har haven en stor betydning. Man går op i at haven og terrassen skal fremstå velholdt og flot, og man har ofte en masse forskellige projekter i gang. Mange vil derfor gerne have en have og en terrasse, som ikke skal være en stressfaktor i hverdagen, men have det som et frirum, hvor man kan gå og hygge sig. Det er derfor vigtigt at haven skal være nem at passe. Har man en stor have, som kan være svær at passe selv, eller at man bare ønsker hjælp til at holde haven og terrassen pæn, så har Nanostone en løsning. Nanostone tilbyder overfladebehandlinger mod vækst af alger og mos på overflader samtidig med at de tilbyder landsdækkende service. Så hvis du står og mangler en ide til hvad du kan give en havemand i gave, så kan du læse med her, hvor du får tre bud på overfladebehandlinger hos Nanostone.

Overfladebehandling af fliser

De har over 10 års erfaring med fliserens og er en af de førende i Danmark indenfor dette område. Med en overfladebehandlingen af fliser er man sikret et langtidsholdbart resultat. De gamle fliser kommer atter til at fremstå flotte og rene. Enhver havemand vil elske, at hans terrasse bare skinner og ser indbydende ud for de gæster der kigger forbi.

Tagrenderens

En del af det at skulle passe have og hus, er at skulle rense tagrender. Dette kan være et større projekt, hvis man gør det selv. Derfor kan det være den perfekte gave til havemanden, så han slipper for at gøre det selv. Her benytter de sig af en ny teknologi inden for tagrenderens. På den måde får tagrenderne en skånsom behandling og dine tagrender vil være helt fri for jord og blade, så vandet igen kan løbe frit.

En behandling af husets facader

En del af haven er også huset yderste vægge, og her kan der på facade vokse alger og andre genstridige belægninger som kan sidde på facaden. Her er det smart man kan få nogle professionelle ud og gøre arbejdet for havemanden. Der fjerner belægningerne ved først at desinficere, derefter renser de facaden og til sidst en overfladebehandling i form af en imprægnering eller maling alt efter hvilken type facade og belægning det er.  

Be the first to comment

Leave a Reply