Den perfekte gave til virksomhedsejeren

regnskabsprogram

Hvis du skal købe en gave til en virksomhedsejer, vil et regnskabsprogram uden tvivl være den perfekte gave. Med et regnskabsprogram bliver hverdagen i virksomheden lettet gevaldigt. Det skyldes, at en del processer bliver automatiseret, hvilket frigiver en masse tid. Derfor køber du ikke blot en hvilken som helst gave. Du køber mere tid til gavemodtageren.

Læs mere om hvilket regnskabs program, du bør vælge

lommeregner til regnskab

Send lettere fakturaer ud med et regnskabsprogram

Gavemodtageren vil få langt lettere ved at udsende fakturaer. Det skyldes, at det kun er nødvendigt at indtaste de mest nødvendige oplysninger, når gavemodtageren skal udsende en faktura via et godt regnskabsprogram. Programmet vil i stedet være designet til selv at udarbejde resten af fakturaen. Når gavemodtageren så har indtastet de nødvendige oplysninger, vil denne modtage en PDF-fil, som kan sendes til kundernes mail. Hele processen tager kun få minutter.

Send nemmere rykkere ud til dine debitorer

Det er de færreste virksomheder, der helt undgår kunder, som ikke betaler til tiden. Selvom det er en kedelig situation i sig selv, sker det nogle gange, at nogle mindre virksomhedsejere helt glemmer at sende en rykker. Med et godt regnskabsprogram kan gavemodtageren derfor nemt få sig et overblik over sine debitorer. På den måde kan gavemodtageren hurtigt se, hvem der skylder denne penge. Et godt program vil også gøre det muligt for gavemodtageren at udsende en rykker med kun få klik.

Hvis du har brug for abonnementsfakturering 

Flere virksomheder sælger deres tjenester eller varer via abonnement. Hvis det også er tilfældet for gavemodtageren, skal du sørge for, at personens regnskabsprogram kan håndtere abonnementsbetalinger. Programmet skal nemlig være i stand til at fakturere kunder hver måned automatisk. Når programmet evner det, vil gavemodtageren spare en masse tid. 

Hvis der er kunder med abonnementer

Hvis gavemodtagerens virksomhed sælger en eller anden form for abonnement, er det vigtigt, at regnskabsprogrammet kan håndtere den slags betalingsform. Med andre ord skal du sikre dig, at regnskabsprogrammet har evnen til at fakturere gavemodtagerens kunder i intervaller. Når programmet evner det, kan gavemodtageren spare en masse tid på at udsende de samme fakturaer hver dag. Derfor er det også en essentiel funktion, hvis gavemodtageren sælger abonnementer.

gave til virksomhedsejer

Husk også momsregnskabet

Momsregnskab er ofte en frygtet proces for flere virksomhedsejere. Sådan behøves det dog ikke være. Med det rette regnskabsprogram vil det blive væsentligt nemmere at holde styr på momsregnskabet. Blandt andet fordi, at programmet giver gavemodtageren mulighed for at afregne direkte til myndighederne.

Be the first to comment

Leave a Reply