Perfekte gaver til den studerende

gaverne

Spørger du efter en ønskeseddel fra en studerende, kan den til tider være lang. Studerende har sjældent selv mulighed for at købe deres ønsker. Og til fødselsdag og lignende er der mulighed for at anskaffe sig de ønskede ting.

Det kan derfor være en god idé at tjekke ønskesedlen ud. Men dermed ikke sagt, at du ikke kan være kreativ. For ofte er det de gaver, der kommer som en overraskelse, som er de bedste. Og som vækker størst glæde. Hvis du kender den studerende godt, har du mulighed for både at være personlig og humoristisk. Særligt hvis du og den studerende har et særligt sjovt minde sammen.

Overvej anledning og gavestørrelse

Når du skal give en gave, bør du først og fremmest overveje anledningen. I hvilken anledning skal den studerende have en gave. Er det en studentergave, en indflyttergave eller en fødselsdagsgave? Egentlig er det ikke helt underordnet, hvilken anledning det er.

Ofte giver man en større gave, når der er tale om en studentergave sammenlignet med en fødselsdagsgave. Hvis du er tæt på den studerende, og han eller hun skal flytte hjemmefra, kan du give en gave. Det er dog ikke alle, som gør det, men hvis du gerne vil sende den studerende godt afsted, kan det være en god idé.

Her kan du som den praktiske gøre opmærksom på vigtigheden af forsikringer. Forsikringer bliver normalt betragtet som kedelige. Men hvis du laver et kreativt kort, vil modtageren måske finde større interesse i at få tegnet de nødvendige forsikringer. Læs mere om billig forsikring hos Informeo. Du kan også tilbyde at betale de første måneder, da du ved, at der mange udgifter det første stykke tid.

Planlæg din gave i god tid

Afhængigt af hvor godt du kender personen, du skal købe en gave til, kan du planlægge den. Hvis du giver din gave med omtanke og omhyggelighed, vil det uden tvivl være den perfekte gave. Og en gave, som han eller hun vil blive meget glad for.

Hvis du ikke har et tæt bånd til den studerende, behøver du ikke nødvendigvis gå så meget i detaljer. Her er det vigtigt, at du viser, at du er glad for at være blevet inviteret. Hvis det er en fødselsdag eller anden fest. Men af denne grund kan det også være en god idé at bruge tid på, hvad personen vil blive glad for. Vender du den om, vil du garanteret blive varm om hjertet, hvis dine gæster havde tænkt over dine gaver.

Har du ikke tid, eller kan du ikke komme på noget, som er personligt, er et kort din redning. I et kort kan du skrive en personlig tekst, som kun henvender sig til modtageren. Hvis du ønsker at gøre mere ud af det, kan du endvidere pynte kortet eller klistre billeder på.

Vær kreativ med dit gavevalg

Hvis du både ønsker at være praktisk og kreativ, når du skal give en gave, er der flere muligheder. Der findes blandt andet forskellige madkurser for studerende på SU. Sådan et kursus kunne eksempelvis være en mulighed. Det er både sjovt, praktisk og anvendeligt. Hvis du ved, at der er andre ting, som den studerende ikke er helt tryg ved, kan du også give et kursus i dette. Hvis du er tæt med ham eller hende, kan du selv tage med. Og sammen kan I få en hyggelig dag med gode grin og masser af nyttig information.

Når du skal finde en kreativ gave, så tænk på, at det er en studerende. Det vil sige, at det er en person, som skal bruge meget tid ved sit skrivebord. Og med hovedet i bøgerne. Er der noget, som du selv ville blive glad for, hvis det var dig? Måske en god kaffe, en termokande eller en opslagstavle? Disse gaver har alle et formål, som den studerende garanteret vil kunne se det sjove i.

Oplevelser er altid et hit

Som studerende er der som sagt ikke altid råd til alt det, man gerne vil. Og der er formentlig slet ikke råd til specielle oplevelser og ture. Derfor kan du med fordel give en oplevelse til den studerende. Det skal være noget, som han eller hun gerne vil. Og måske har ønsket sig i lang tid. Det kan være et lerkursus, en koncert eller et ophold på et hotel.

Oplevelser går aldrig af mode. Og ofte betyder det mere end en materiel ting, da du får minder med derfra. Det behøver ikke nødvendigvis være en dyr oplevelse, da du formentlig også skal betale for din egen billet. Hvis I er veninder, som skal give en gave, kan I med fordel gå sammen. Og så kan I vælge en oplevelse, der er en smule dyrere, da I betaler billetten sammen.

Be the first to comment

Leave a Reply