Pakkekalenderen til ham – det bør du overveje

Julepakker

Har du planlagt at lave en pakkekalender til en helt særlig mand i dit liv? Det kan være din kæreste, din bror, din far eller blot en ven. Uanset hvem det er, er det noget, som han bestemt vil blive rigtig glad for. Men 24 gaver er mange gaver; hvad skal man inkludere i pakkekalenderen?

Kvinde der giver gaver til mand

Mange små pakker

En pakkekalender består typisk af 24 små pakker, hvor pakkerne til adventssøndage og selve juleaften eventuelt er lidt større ting. Man kan købe mange forskellige pakkekalendere færdige, men hvis man gerne vil gøre det lidt mere personligt, kan man lave en selv. Det kan godt være lidt tidskrævende, da man i så fald selv skal finde på, købe og pakke ind alle 24 gaver, men det er noget, der i sidste ende vil være det hele værd, da det helt sikkert vil forbedre hans december. 

Det brugbare

Man kan ikke rigtig give ham noget kæmpe stort i pakkekalender, da det hurtigt bliver dyrt, hvis man har et højt budget for alle gaver. Det betyder dog ikke, at du ikke kan give ham noget brugbart. De brugbare ting kan måske ses som kedelige, men det er noget, som alligevel er praktisk at have. Så længe alle 24 gaver ikke er praktiske gaver, kan du sagtens slippe af sted med nogle stykker. For mange af dem kan virke upersonlige, så det er vigtigt at finde den rette balance. Praktiske gaver kan være ting som en ekstra oplader, en deodorant, en kam, og lignende småting, som man bruger i hverdagen.

Det unødvendige 

Pakkekalenderen skal også uden tvivl være fyldt med gaver, som sådan set er unødvendige, men som alligevel får ham til at smile. Det kan være personlige gaver, det kan være fjollede gaver, det kan være spiselige gaver. Men hvis du giver ham spiselige gaver, skal du huske at holde øje med en eventuel udløbsdato, samt sørge for, at jeres kæledyr ikke kan komme til pakkekalenderen, hvis nu I har hund eller kat. Ellers kan du frit pakke brunkager ind i fint rødt papir, og så kan du se frem til den dag, han åbner den pakke og deler dem med dig.

Indpakning af gave

God jul

Du vil uden tvivl gøre hans jul til noget helt særligt, når du giver ham en pakkekalender. Det vil være en måned fyldt med forkælelse, hvor han altid vil være spændt på den næste dag. En pakkekalender er den perfekte gave i en december måned.

Be the first to comment

Leave a Reply