Gør lidt mere ud af nytårsaften

Folk der skåler til nytårsfest

Nytårsaften er en festdag uden lige, og der er efterhånden ikke så lang tid til. Det er chancen for nye udfordringer, nye chancer og nye drømme, og det skal fejres med manér. Så forkæl dine gæster med god mad og lidt ekstra knald på nytårspynt, så kan du nærmest ikke undgå en dejlig aften.

Glad kvinde med balloner og konfetti

Imponer dine gæster med et nytårspyntet bord

Middagsbordet er en central del af nytårsaften, så det kan godt betale sig at gøre en ekstra indsats med en flot dug og måske en bordløber i guld, sort eller sølv. Så har du en god base til at lade fantasien løbe løbsk. En klassiker til nytårsaften er selvfølgelig serpentiner, som du kan puste ud over bordet, lamper, slynget over billeder på væggen eller hvad du ellers kan finde på. Du kan også gøre servicen lidt festligere, og rengøringen nemmere for dig selv, ved at bruge papkrus og paptallerkener i guldfarve eller med motiver af fyrværkeri på. På den måde passer servicen til aftenens tema, samtidig med at du ikke skal stå med en kæmpe opvask.

Gør en mindeværdig aften uforglemmelig

Der bliver taget masser af billeder sådan en nytårsaften, måske fordi det ikke er sikkert man kan huske alt dagen efter. Du kan gøre disse billeder endnu bedre med nytårsparykker og sjove foto props. Du kan glæde dine gæster med sjove nytårshatte, fine glimmer parykker eller sjove masker I kan holde foran ansigtet på billederne. Så bliver det virkelig en aften I aldrig vil glemme, og I vil kunne kigge tilbage med masser af glæde og latter. Dette kan også gennemføres hvis du vælger at give aften et tema, såsom en VIP-fest. Så kan du give gæsterne VIP-pas og få hele rummet til at se eksklusivt ud med guld pynt. Dine gæster vil føle sig som stjerner for en aften, hvilket også giver anledning til en masse gode billeder. 

To champagneglas, en champagneflaske og serpentiner

Giv nytårsaften et kreativt strejf

Udover at du kan gøre brug af fin og færdiglavet pynt, så kan du også gøre brug af din mere kreative side ved selv at lave noget af pynten. Du kan eksempelvis pynte bloklys med fine satinbånd, som giver lidt ekstra personlighed til borddækningen. Du kan også lave en ballon guirlande med balloner i forskellige former, størrelse og farver (såsom guld og sølv). Der findes endda balloner med LED lys i, som kan lyse i flere forskellige farver.

Be the first to comment

Leave a Reply