Miljøvenlige gaveidéer til manden, der har alt

Miljøvenlige gaveidéer til manden

Går du rundt og overvejer, hvad du skal forkæle din mand med på hans næste fødselsdag eller til jul? Måske har han allerede alt, hvad han skal bruge – og mere til. Og så kan det være lidt af en opgave at finde den gode, personlige gave, der kan gøre hans hverdag lidt sjovere.

Her gælder det om at tænke lidt ud af boksen. For selvom din mand umiddelbart har alt, hvad hjertet begærer, så er der stadig mulighed for at overraske ham med en uventet gave, der helt sikkert vil falde i god jord.

Mangler du inspiration til, hvad du skal finde på, så kan du med fordel læse med her. Vi har samlet forskellige, sjove, brugbare og ikke mindst miljøvenlige gaveidéer til manden, der har alt.

Forkæl din mand med grøn opvarmning

Kunne din mand tænke sig at spare lidt penge på varmeregningen? Så er det en oplagt idé at udstyre ham med en Luft til vand varmepumper.

Med en smart luft til vand varmepumpe fra anerkendte producenter som Panasonic eller Mitsubishi kan din mand få glæde af et både grønnere og energibesparende alternativ til jeres nuværende varmeløsning.

Så kan I i stedet bruge pengene på en lækker middag eller spare sammen til en dejlig rejse sammen.

En luft til vand-varmepumpe passer stort set sig selv, efter den er blevet installeret. Og så kan den ovenikøbet både bruges til opvarmning af rum og brugsvand. Det er med andre ord en ideel gave til maden, der gerne vil skåne både miljøet og pengepungen.

Fyr den af med god samvittighed

Der er ikke noget så hyggeligt som at flette fingre i skæret fra en knitrende brændeovn. Trænger I til noget kvalitetstid midt i en travl hverdag, er en brændeovn et både afslappende og hyggeligt indslag.

Og en brændeovn kan faktisk sagtens komme med god samvittighed – både for miljøet og din pengepung. Fx kan du vælge at fyre med træbriketter, der er både nemme at håndtere og har et lavt fugtindhold. Det betyder, at de afgiver mere energi end almindeligt brænde og derfor holder ilden i gang i længere tid.

En efterårsaften foran brændeovnen med en kop te eller en Irish Coffee en lørdag eftermiddag i december efter en frisk gåtur er en oplagt måde at få noget mere nærvær og kvalitetstid ind i forholdet. Det er med andre ord en gave, der vil falde i god jord hos de fleste.

Overvej desuden, om der er andre små ting i hverdagen, du kan opgradere eller ændre til sjovere og mere spændende løsninger? Det kan være alt lige fra et større TV til en bedre topmadras. Når vi skal finde gaver til personer, der ved første øjekast har alt i forvejen, så handler det nemlig om at tænke ud af boksen.

Og så er det jo altid en god idé at kombinere gaven til manden, der har alt, med noget, du selv kan bruge. Fx koncertbilletter eller et weekendophold på et luksushotel. God gavejagt.

Be the first to comment

Leave a Reply