Magneter til køleskabet – derfor er de geniale som gave og gadget

gave

Der findes ikke mange køleskabe, der ikke er plastret til med magneter i alle mulige afskygninger. Det er da også husets bedste opslagstavle. Den er centralt placeret, og alle medlemmer af husstanden ser på den flere gange dagligt. Det udgør hjemmets plakatsøjle og centrale informationscenter.

Den store glatte flade af metal inviterer til, at det er her, alt det vigtige kommer til at hænge.

Køleskabsmagneter er geniale

For at hænge noget op på køleskabslågen er du jo nødt til at have en magnet. Denne magnet kan være en helt neutral en af slagsen, eller det kan være en, der er udformet på en hvilken som helst måde.

Der findes et utal af køleskabsmagneter. Nogle er meget farvestrålende, andre mere afdæmpede og neutrale i looket. Ud over at være en praktisk nødvendighed for, at et stykke papir eller andet kan hænge fast på køleskabet, så kan en magnet i sig selv være et festligt lille indslag i hverdagen.

Det kan for eksempel være en lille magnet, der forestiller en glad smiley. Så får du lige et glad smil med på vejen, når du kigger på køleskabet. Det kan også være et mere crazy motiv, som har den samme effekt.

Det er en fin måde at kombinere det praktiske med det dekorative på.

Brug magneter som dekoration, leg eller udstilling

I nogle familier bruges køleskabsmagneter som en form for dekoration eller som noget herligt legetøj til de mindre børn. Magneter er fascinerende, og selv ret små børn kan have en god stund med at flytte rundt på dem og undersøge, hvor de kan sidde fast henne.

Nogle bruger også køleskabslågen til at sætte magneter på, som ikke har nogen praktisk betydning, men som bare er dekoration. Det kan være magneter, som er købt på rejser, og som nu er er små souvenirs, som godt kan hænge fremme. Det kan være andre former for magneter, som man bare synes er sjove eller flotte. Så kommer de lige op på køleskabslågen at hænge, og så kan man blive glad, hver gang man ser på dem.

Efter en tid kan udstillingen af magneter nemt laves om på eller helt skiftes ud. Hos mange hersker der også en vis grad af magnet-anarki.

I det hele taget kan køleskabsmagneter bruges på forskellige måder i det enkelte hjem. De kan være både praktiske, sjove, dekorative og betydningsfulde. Det er egentlig mange egenskaber for sådan en lille genstand.

Be the first to comment

Leave a Reply