Lav din egen nøglering med billede

Har du brug for gode råd til hvad du skal finde på at give som den næste gave, så er du kommet til det rette sted, for internettet bugner med gode idéer og inspiration til folk som dig der gerne vil gøre noget ud af gaveindkøb, men som samtidig er helt tom for idéer.

Praktiske gaver med personlighed

I kender alle de personer der aldrig ønsker sig noget særligt andet end fred i verdenen. Disse personer kan være virkelig irriterende at skulle finde gaver til, for selvom de ønsker sig fred i verdenen så er det jo ikke noget vi kan garantere og vi er derfor på lige så bar bund som da vi startede med at spørge ind til gaveønskerne.

Hvis du er havnet i en situation der ligner den ovenstående og har brug for gode idéer til hvad du skal finde på at købe så noter bag øret at du skal finde gaven der både dækker en praktisk funktion men som samtidig er en personlig gave, som f.eks. en nøglering med billede af dig og den person du vil give en gave, eller noget andet som du ved personen vil elske at se på hver dag.

Find alverdens muligheder for personlige gaver

Der er mange muligheder for at købe noget der både er praktisk funktionelt og som samtidig kan ramme et ømt punkt indeni hos den anden og hvis du blot skimmer de muligheder der er alene på siden wanapix, vil du hurtigt opdage en masse muligheder der virker sjove for dig at købe.

Du skal ikke bekymre dig om hvorvidt du kan finde ud af at lave lige så flotte gaver som de gaver der er vist med de forskellige billeder. Bruger du siden wanapix.dk, vil du helt uden en designerbaggrund kunne komme i mål med at designe dine personlige gaver med ganske få klik. Er du stadig lidt usikker på om det er noget du kan finde ud af, så kan du altid bruge de skabeloner som wanapix allerede har udarbejdet til dig.

Sådan gør du

Det kan være en god idé at starte med at se på hvem det egentlig er du skal købe gave til og hvad der kendetegner denne person. Er det først og fremmest en kvinde eller en mand, et barn eller et kæledyr? Ved allerede at kategorisere på denne måde, vil du kunne klikke dig frem til de gaveidéer der vil kunne tænkes at være interessante for dig at lave.

Når først du har fundet frem til den gave det skal være eller de gaver du vil lave, er du klar til at designe gaven og personliggøre den. Skal du lave en gave med et billede som f.eks. en nøglering, så gør dig selv en tjeneste at have et billede i tankerne inden du går videre og som du let kan få adgang til. Man kan sagtens designe fra sin telefon eller tablet og faktisk er det måske også lettere at gøre dette, da du let kan hente billeder fra din kamerarulle på din telefon til brug på nøgleringen.

Du vil efter valg af billede kunne rykke billedet rundt og beskære med mere. Du vil løbende blive præsenteret for hvordan designet vil se ud på selve nøgleringen så du let kan vælge det endelige look.

Be the first to comment

Leave a Reply