Lad din næste gave blive mindeværdig

Oplevelsesgave

Gaver kan være en svær størrelse; hvad skal du finde på til kvinden, der har alt? Hvad med kæresten, der ikke kan finde på nogle ønsker? Eller familiemedlemmet, der har frabedt sig gaver, men som man mellem linjerne godt ved forventer en gave? Det er ikke altid lige nemt at finde den perfekte gave, og der kan derfor være god fornuft i at omlægge tankerne fra materielle gaver til eksempelvis oplevelser og mindeværdige aktiviteter.

Rejser og oplevelser giver minder for livet

Der er naturligvis forskel på budgettet for gaver afhængig af, hvem den heldige modtager er. Står du dog og skal finde på en gave til en af dine nærmeste (eksempelvis en kæreste eller ægtefælle), så er det måske på tide, at I sammen får en oplevelse for livet.

Man ender ofte med at give gaver, der er materielle på den ene eller anden måde. Det er der i og for sig intet galt i, men ønsker man virkelig at give sin kæreste eller gode ven en overraskelse, som giver fælles minder for livet, så er en rejse eller anden oplevelse det ideelle valg.

Mangler du inspiration til, hvad sådan en rejse eller oplevelse kunne indebære, har vi samlet nogle af de mest populære herunder:

  • Adventure rejse til Asien – en af de mest populære destinationer for adventure rejser er Asien. Her er uendelige muligheder for at få adrenalinkicks og oplevelser for livet. Der er derudover billige levevilkår, hvilket kan give økonomisk plads til endnu flere aktiviteter på programmet.
  • Kitesurfing kursus – en af de lidt billigere alternativer er et kitesurfing kursus i Danmark. Skal du og din nærmeste have en oplevelse for livet, så kan kitesurfing varmt anbefales. I bliver fysisk udfordret og får lov til at prøve kræfter med en sportsgren, man sjældent begiver sig ud i.
  • Koncerter i og uden for Danmark – er i vilde med en bestemt kunstner, kan det være en fantastisk oplevelse at opleve kunstneren live til en koncert. Med billige flybilletter til bl.a. London, er det en oplagt mulighed for at se nogle af de største kunstnere, når de lægger vej forbi den engelske hovedstad.

Sådan får du råd til den store gave

Afhængig af hvad du ønsker at give som gave, kan det være svært at finde de økonomiske midler til eksempelvis den store rejse. Derfor kan det være ganske belejligt med et lån, som hurtigt og nemt kan finansiere turen. Der er i dagens Danmark mulighed for at låne 30.000 enkelt og nemt inden for blot 10-15 minutter. Du bør dog være opmærksom på, at det med al sandsynlighed er til en høj rente. Du må derfor gøre op med dig selv, om minderne der kan skabes på rejsen er mere værd for dig, end de renteomkostninger der følger med lånet.

Be the first to comment

Leave a Reply