Kom hjem til glad lille hund

At komme til hund hver dag er forbundet med stor glæde. Ens barnlige sjæl vækkes ofte og heraf får man afløb for omsorg, for hunden er oftest ligeledes glad ved at se sin ejer. Den glæder sig sikkert ligeledes til at komme ud og gå en dejlig tur og dertil få rørt sig i den friske luft. Tosomheden mellem hund og ejer er givtig, for som ejer får man ligeledes motion samtidig med, at man også kommer ud hver dag året rundt. Dette nyder mange hundeejer som et særligt frirum.

Familiehunde

Disse kendetegnes især for at skabe liv og glæde i ens hjem. Og især børn føler glæde ved at vokse op med hund. Et lille dyr som de kan kæle med og dertil dele ord med, endog helt uden modsvar. Især hvis de er kede af det, og ingen forstår dem. Oftest er det en varm snude, de møder eller hundens varme de mærker, når de krammer den. Og det er vigtigt for mange børn, som dertil knytter særlige bånd til deres kæledyr. Et bånd som børn husker som noget helt specielt som voksne. Heraf vælger de oftest selv at få hund som voksne.

Mange hunde af vælge imellem

Det kan være svært at vælge, hvilken race man skal begå sig i. Men har du ikke set på cavalier king charles spaniel racen, så se mere her om den dejlige, lille cavalier king charles spaniel som familiehund. En hund som varmt kan anbefales. Racemæssigt er det en lille hund, hvor pelsen dog kræver pleje. Af natur er den nysgerrig og livlig og meget selskabelig anlagt. Oftest vil den gerne kæle og sove i ens skød, hvilket mange hundeejere ynder at slappe af med efter en travl dag.

En lille spilopmager

Børnene vil elske denne hund, idet den også er livlig og glad. Dertil er den legesyg, hvilket mange børn sætter pris på. Dvs. at de kan lege med den, dog med tanke på, at det er en hund, de har med at gøre. Dertil elsker mange børn også, at de har en hund, de kan kæle med, hvilket er sundt for deres velbefindende.

Hund som kæledyr

Hunde går for at være kæledyr. Især mindre hunde. Forskning har tilkendegivet, at mennesker som er i berøring med dyr har positiv øget effekt af ens velbefindende. Så der er noget om snakken, at kæledyr er sunde for ens helbred. Dette er dog også egne ord for hundeejere, at de oplever meget glæde i deres hverdag, som smitter af på deres humør. Og denne glæde ser man også på børn, som har kontakt med dyr dagligt. Så at anskaffe sig hund i ens familie, er slet ikke så tosset en ide, hvis man også tænker i sundhed. Specielt børn med diagnoser kan have stor gavn af kontakten med et dyr, da de herved oplever en umiddelbar varm tilknytning uden ord. Noget man som familie kan undersøge, hvis det er noget, man har overvejet eller tænkt på kunne være gavnligt og ikke mindst sundt for ens barn.

Be the first to comment

Leave a Reply