Køb en personlig julegave

Vinteren er over os, og før vi ved ordet af det så er det allerede jul. Hvis du ikke allerede er i gang, så er det på tide at tænke  årets julegaver. Her finder du gode ideer til en personlig julegave.

En helt speciel gave

Den største gave man kan give, er at gøre andre glade. Og hvordan gør du andre glade? Jo, ved at give dem en gave, som er købt med omtanke for lige præcis den person. En personlig gave er nemlig en gave, som er helt speciel for den person som får den, eller en gave hvor du har gjort dig umage med at finde noget som personen vil blive oprigtig glad for.

For at du skal finde en personlig gave, så skal du tage udgangspunkt i modtageren. For hvad kan personen lide? Hvad betyder noget for personen? Hvis det er en globetrotter som skal få en gave, så kan det være en rejse, eller noget smart rejseudstyr. De fleste rejseglade mennesker kan lide at mimre over sine rejseminder, samt fortælle om de mange rejser de har været på. En personlig, og unik, gave kan derfor være et verdenskort med nåle.  Din rejseglade ven vil med stolthed hænge verdenskortet op på væggen, og dekorere det med nåle. Når man har historien om sine mange rejser hængende på væggen, så kan man kigge op på det og mindes de mange rejser med glæde.

Specielt i disse tider, hvor rejseaktiviteten er så godt som ikke eksisterende, så kan det være skønt for globetrotteren, og mindes de mange rejser som har været. Samt at drømme om nye som skal komme i fremtiden.

Årets bedste julegave

Der er mange gode eksempler på personlige julegaver. Mange vælger at lave en gave som bliver indgraveret med modtagerens navn. Det kan være et armbånd, eller en halskæde, med en personlig indgravering. Det kan også være en plakat til væggen med en personlig besked, eller en pude med et personligt citat. Der er også rige muligheder til at lave fotobøger, fotokalender eller lignende, med personlige billeder som fortæller en historie om modtagerens liv.

Der er også en mulighed for at få en kunstner til at male et portræt af modtageren. Det kan også være et portræt af vennegruppen, familien eller måske et betydningsfuldt kæledyr. Hvis du får et håndmalet portræt, så kan det blive en endnu mere personlig gave, end det vil være med et fotografi.

Det vigtigste ved at give en personlig gave er at det skal være en gave, hvor du har brugt tid og kræfter på at købe noget, som du ved at modtageren vil blive glad for.

Be the first to comment

Leave a Reply