Køb dine julegaver på Black Friday

Køb dine julegaver på Black Friday

Black Friday kan være en glimrende dag at købe årets julegaver på. Her er der nemlig rig mulighed for at spare penge. Det betyder, at du enten kan forkæle dine nærmeste med flere gaver eller også blot spare penge på dem. Her i denne artikel kommer vi nærmere ind på, hvordan du finder de bedste julegaver på Black Friday.

Få indsamlet ønskelister i god tid

For at vide hvad du skal købe af julegaver på Black Friday, skal du have indsamlet nogle ønskelister i god tid. Du har sikkert før oplevet, at ønskelister har det med at blive lidt forsinkede. Nogle glemmer at sende dem, og andre skal lige have fundet de sidste ønsker, inden de sender listen afsted. For at imødekomme dette bør du altid spørge om ønskesedler et par uger op til Black Friday. Så har dine nærmeste nemlig rig mulighed for at lave noget research. Samtidig har du også god tid til at rykke dem, hvis nu du ikke modtager ønskelisterne til din deadline.

Lav en klar plan for dine indkøb

Når du har fået indsamlet ønsker fra dine nærmeste, skal du i gang med at finde ud af, hvad du skal give i gave. Snak eventuelt sammen med andre i din familie, så du ved, at der ikke bliver givet den samme gave to gange. Det kan også være, at du skal give en fælles gave. Her skal i få koordineret, hvem der køber gaven.

Når du har styr på de forskellige julegaver, skal du have grupperet dine indkøb i kategorier – for eksempel i tøj, elektronik, skønhed og så videre. Så bliver det nemlig langt nemmere at finde butikker at købe gaverne i. Du vil helt sikkert også opdage, at nogle af julegaverne kan købes samme sted. Begynd allerede et par dage før at lave research på, hvor du kan finde de forskellige varer. Her vil du ofte også kunne identificere, hvilke butikker der har fordelagtige tilbud. Både netbutikker og fysiske butikker annoncerer som regel med deres tilbud i dagene op til Black Friday. Notér de bedste og vær så klar, når det hele går løs.

Hvad hvis jeg ikke når at købe mine julegaver på Black Friday?

Kan du allerede nu se, at du ikke kan nå at få købt alle dine julegaver på Black Friday? Så har du heldigvis stadig gode muligheder for at få andel i de mange tilbud. De fleste forretninger er begyndt at køre Black Weekend, hvor der er nedsatte varer gennem hele weekenden. Nogle forretninger tyvstarter endda med tilbuddene et par dage før. Er du booket på både Black Friday og i weekenden, kan du også få andel i mange gode tilbud på Cyber Monday, der ligger mandagen efter Black Friday. Vælger du at købe årets julegaver enten i Black Weekend eller på Cyber Monday, skal du dog være opmærksom på, at mange af de bedste tilbud vil være udsolgt.

Be the first to comment

Leave a Reply