Køb årets julefilm som kalendergave

Rød pakke

Julen er en skøn tid, hvor familier samles og højtiden bliver nydt i hinandens selskab. Det handler om julehygge, gaver og lækker mad, men mest af alt om den kærlighed, som man har til hinanden. Nogle gange er ord ikke helt nok; hvis du gerne vil vise, at du holder af en person, skal du give dem en pakkekalender.

Lille juletræ

Pakkekalender til en, du holder af

En pakkekalender er noget, som kan være meget symbolsk. Dog behøver det ikke at være noget dybere, hvis du ikke vil have det. Du kan sagtens købe en færdiglavet pakkekalender, og den vil da uden tvivl også gøre modtageren glad. Men hvis du har fantasien og tålmodigheden, kan du også lave den selv. Her skal du selv finde på, købe og pakke ind, og det kan godt være lidt besværligt, hvis du allerede har travlt i december. Men denne løsning er alligevel super personlig, og det er noget, som modtageren ville kunne se, at du har brugt meget tid på. Så måske er en hjemmelavet pakkekalender alligevel det rigtige valg?

Julefilm til alle aldre

Et eksempel på en alletiders kalendergave er årets julefilm. Julefilm kan selvfølgelig ses online på en streamingtjeneste eller eventuelt udlejes, men det er også muligt at se den på dvd. Der er nemlig noget charme over fysisk at give en film i stedet for bare at åbne en streamingtjeneste. Det digitale kan nemlig godt tage hyggen lidt af det i nogle tilfælde, men med en dvd er det bare filmen, som det handler om. Julefilm er noget, man kan se, uanset sin alder, fordi det bare handler om jul og hygge. Der findes mange gode julefilm, så det er op til dig at give en, som du tror, at modtageren ville kunne lide.

Det kan selvfølgelig også være, at modtageren af pakkekalenderen allerede har en yndlingsjulefilm, men ikke har en kopi af den selv. På den måde er det en rigtig god løsning med en dvd, som de kan se derhjemme, når de har lyst. Det vil være den perfekte kalendergave!

Julebord

Nyd julens stunder

Når dagen kommer, og modtageren pakker julefilmen op, ved I nok allerede, hvad I skal lave den dag. Sæt filmen på i stuen, find dyner og tæpper frem, lav en kop varm kakao og nyd den med en brunkage til; så er der dømt julehygge! Når du forærer en julefilm til en, du holder af, har du hurtigt og nemt skabt en hyggestund.

Be the first to comment

Leave a Reply