Klæd dig ud med finde julekostumer til julefrokosten

julekostumer

Julen er gavernes fest! Der er masser af højt humør, julefrokoster og familiehygge. Og hvad hæver ikke lige stemningen bedre end et smart kostume til jul? Dresscoden er noget, som mange går op i, når der skal være julefrokost på jobbet. Hvem kan have det fedeste kostume? Hvem har den flotteste eller sjoveste julekostume til julefrokosten?

Julekostumer til julefrokosten med LED lys

Der er rigtig mange forskellige og finurlige ideer, når det gælder kostumer til jul. Et af de helt store hit er julekostumer med LED lys. Der er et eller andet magisk ved lys, der blinker i julens farver. Hvorfor ikke køre den hele vejen ud og være et omvandrende juleshow? Så er du helt sikker på, at du nok skal få en masse god opmærksomhed til julefrokosten.

Julekostumerne med LED lys er ofte designet således, at lysene eksempelvis forestiller juleguirlander, Rudolfs røde tud eller kvasten i julemandens huse, blot som nogle eksempler. Vil man spice det endnu mere op, så kan man gå efter julekostumer, hvor der er lyd i. Det kan eksempelvis være en julemand på trøjen, som man kan trykke på, hvorefter den siger ”ho, ho, ho”, eller at der spilles et kort udpluk af en julesang.

Keep it simple – julekostumer

Man kan også gå all in på julekostumet og simpelthen klæde sig ud som rensdyret Rudolf eller julemanden. Julemænds kostumer er og forbliver bare et sikkert hit. Vil man gerne køre den lidt mere simple stil, men stadig markere, at man er klædt ud og til julefrokost, så kan man eksempelvis købe en nissehue, en fin hårbøjle med en lille kæk nissehue på, en hårbøjle med rensdyr gevir eller måske en nissehue med søde fletninger i siderne.

Hotte julekostumer

Der findes også nogle pæne og kække nissepigekostumer til kvinder. Selvom det er en julefrokost, der står på fis og ballade, og man ved, at alle er klædt ud, så er der mange kvinder, der stadig gerne vil tage sig lidt hot og godt ud. Det kan man sagtens med en kort, fin nissepigekjole, der fremhæver de kvindelige former på en pæn måde, uden det bliver for meget.

Julekostumer som gave til pakkeleg

Julekostumer er også en sjov mandelgave eller gave til pakkeleg, hvis man skal medbringe sådan en til julefrokosten. Man kan både medbringe et helt julekostume, eller man kan vælge en mere light udgave, hvis der er tale om mindre pakker. Det kunne eksempelvis være nissehuer til flasker, nissehuer til kollegaerne, julesokker, juleforklæde og meget andet, der har noget med jul at gøre.

Køb julekostumer til julefrokosten online og opnå ekstra fordele

Udvalget af kostumer til jul er enormt, hvis man går ind på en netbutik, der forhandler kostumer. Ved at handle på nettet opnår man typisk også nogle lavere priser i forhold til at gå på jagt i det lokale supermarked eller specialbutikker. Vil man gerne være med til at hæve stemningen til julefrokosten eller mangler man gaver til pakkeleg, så er det helt klart kostumer til jul, der er svaret.

Be the first to comment

Leave a Reply