Inspiration til de bedste gaveidéer

gaveidéer

Skal du til fødselsdag, housewarming, bryllup, barnedåb eller en helt femte begivenhed, hvor det er kutyme at medbringe en gave? I så fald ved vi godt, at det kan være en gåde at finde ud af, hvad man skal give, hvor dyrt det skal være, om det overhovedet er noget, som personen ønsker eller mangler og meget andet. Vi har samlet gaveidéer til dig, så du kan være velforberedt på gavefronten til den næste lejlighed, hvor du skal have en gave med.

Gaver til haven

Uanset om det er fødselsdag, housewarming eller noget tredje, er det altid godt at give en gave til haven, hvis den pågældende altså har en have, som de går meget op i. Der er masser af ting, som du kan give i denne sammenhæng, både store og små. Hvis vi skal starte i det store, kan du give et lille springvand med solceller, som sørger for, at det er kørende. Det er helt klart noget, som vil pynte i en enhver have, og det er bestemt også en unik gave. De vil helt klart tænke på dig, hver gang de betragter deres have, og deres øjne falder på springvandet.

Hvis du gerne vil give en sej gadget, kan du købe en kølebrønd, hvor der kan opbevares øl og vin.

Du kan også give en lille ting såsom en lille busk, der kan vokse sig stor eller en lanterne, varme tæpper og mere i den retning.

Gaven til ham eller hende, der har alt

Det værste, som vi nok desværre alle kender til, er at skulle give en gave til ham eller hende, som simpelthen bare har alt. Der er ikke noget, som de mangler, og hvis de gør, så har de allerede købt det, inden de kan nå at skrive det på ønskesedlen. Når man spørger dem om, hvad de ønsker sig i fødselsdagsgave eller julegave, får man typisk et svar, som er noget i retning af fred på jord eller noget andet i den stil. Det er mildest talt lettere frustrerende. Heldigvis har vi et par tips.

Som nævnt før er springvandet drevet af solceller helt sikkert noget, som de ikke ejer. Du kan også give dem et certifikat på, at de nu ejer noget regnskov, som ikke må fældes. Så giver du dem en gave, der har betydning. Du kan også give dem en oplevelse, hvor dig og ham eller hende skal ud og smage øl, tage en danselektion, spise brunch eller noget fjerde. Oplevelsesgaver er altid et hit, da man ikke kan sætte en pris på gode minder.

Gaven, der bliver ved med at give

Synes du også, at mange gaver tit er nogle, som kan virke en anelse uoriginale, da de enten ikke kommer til at blive brugt eller mangler personlighed? Det ved vi i hvert fald er et problem for mange, når det kommer til at give gaver. Specielt når det er til nogen, som man holder af og gerne vil give noget, der er lidt specielt. Hvis du gerne vil gøre indtryk på folk, så er det tit en succes at give din yndlingsbog, som du er sikker på, at de også vil elske. Så kan I efterfølgende snakke om bogen og om, hvad den gjorde ved jer. Du kan også give et fotoalbum med alle jeres bedste minder indeni. Den vil helt sikkert blive et hit, da den nemt kan tages frem. Så kan man se tilbage på alle jeres gode stunder, indtil i er helt gamle. Du kan eventuelt skrive nogle små anekdoter fra jeres tid sammen, som vil kunne bringe både glædestårer og grin frem.

Be the first to comment

Leave a Reply