Hvad skal du have styr på når du skal holde fest

holde fest

Livet kan for mange mennesker virke en smule trivielt og kedeligt. Vi går på arbejde, kommer hjem, ser tv, sover og gentager rutinen frem til weekenden, hvor vi lader op i to dage inden seancen fortsætter.

Heldigvis brydes ensformigheden af de fester og de særlige begivenheder som livet også byder på. F.eks. noget så livsbekræftende som et bryllup eller en barnedåb. Når det kommer til den særlige lejlighed, er det først og fremmest en god idé at finde egnede selskabslokaler i København og Hellerup i god tid.

De gode steder bliver booket først

Når du skal bruge selskabslokaler til en stor begivenhed, er det vigtigt at være i god tid. For de gode steder bliver altid booket først. Skulle du f.eks. giftes 11.11.2011 skulle du være ude flere år før for at få de gode venues. Det samme gør sig gældende hvis du bruger lækre selskabslokaler i Hellerup såsom Address Tuborg Havn. Selvom at dagen måske ikke er en stor giftedag så vil der altid være rift om lokalerne da stedet er populært. Ligesom det er tilfældet med venuen er det også tilfældet med personalet hvis du skal have assistance udefra. Fordelen ved at holde festen et sted såsom Address Tuborg Havn er at de leverer tjenerne, men står du i en situation hvor du bruger et selskabslokale i København hvor der ikke er tjenere, så skal du også sørge for at booke dem i god tid så du får kvalificeret hjælp.

Tænk alle variable ind når du vælger lokaler

Foruden at du skal være i god tid er det også vigtigt at tænke alle tingene ind i valget af lokale. Når du skal holde fest er det vigtigt at have i baghovedet hvilken type fest det er. For er det en barnedåb vil du typisk skulle have et kæmpe gavebord med plads til alle gaverne. Dette skal du indtænke når du vælger størrelsen på selskabslokalet. Maden er også en vital ingrediens. Du har som udgangspunkt 2 muligheder når du skal vælge mad. Du kan vælge traditionel inspireret dansk mad. Dette gør at alle bliver jævnt tilfredse med maden men omvendt kan det virke en anelse konservativt. Den anden mulighed er at vælge mere vovet såsom eksotisk mad eller niche mad. Her gambler du med om alle kan lide maden og risikerer at nogle ikke vil kunne lide maden. Hvad du vælger, er selvsagt helt op til dig, det vigtigste er blot at du er bevidst om valgets konsekvenser.

Husk dagen når den er der

Det vigtigste du skal huske når du skal holde fest, er at nyde festen mens den står på. Brug tiden kræfterne og energien på at planlægge den perfekte dag inden den skal foregå, men når dagen kommer så uanset om det er et bryllup, en fødselsdag eller et barnedåb så glem detaljerne og sørg for at nyde dagen i dens helhed mens den står på.

Be the first to comment

Leave a Reply