Hvad giver du faren der har alt

gaver til far

Næsten alle børn går igennem det. Det er det samme hvert år. Det er enten til jul eller hans fødselsdag – din far ønsker sig absolut intet. ”Bare søde børn, tak”. Det er den samme panik, der rammer hver gang. Man forsøger at forberede sig i god tid, men hver gang ender man med at stresse og derfor bare købe ham et par sokker eller andet bras, han alligevel ikke ønskede sig. Men nu er det slut – der er masser af gaver til far, selv hvis han ikke ønsker sig noget. Bare læs med her.

Oplevelser

Måske din første indskydelse er, at din far i hvert fald ikke vil bryde sig om en oplevelse. Men her tager du altså fejl – oplevelsen behøver ikke være et faldskærmsudspring eller andet, der giver et adrenalinkick. Der er også masser af oplevelser til folk, som foretrækker noget mere stille og roligt.

Invitér for eksempel din far på øl- eller vinsmagning, hvis han er til det. Du kan også vælge at forkæle ham og sende ham på et wellness ophold, eventuelt i selvskab med din mor eller hans partner.

En anden gave til far kunne være en far/datter – eller søn – frokost, så I rigtig kan få noget kvalitetstid sammen. Det vil han helt sikkert elske!

Hvis din far er typen, der elsker vilde oplevelser, ved du sikkert godt, at der er uendeligt mange muligheder. Faldskærmsudspring, bungee jump, en tur i en racerbil, klatring, og en helikoptertur er bare nogle af mulighederne.

Personlige gaver

Vil du hellere, at gaven til far er noget fysisk, så han kan have det i lang tid, er der også mange muligheder. Personlige gaver vil helt klart være et hit. Især billeder kan bruges som enten gave for sig selv eller til at gøre en gave lidt mere personlig.

En god mulighed er at hive resten af familien med til et photo shoot. Så er I sikret et godt familiebillede i god kvalitet. Du kan også vælge bare at invitere dine søskende med, så han får et billede af alle hans børn. Noget han helt sikkert vil være jer taknemmelig for.

Billederne kan bruges på mange måde. I kan vælge at give dem, som de er i en ramme, men de kan også bruges til andre ting. Bestil for eksempel en kop eller en t-shirt med et billede af jer alle sammen – det vil helt sikkert få ham til at le og tænke på jer, hver gang han ser den. I kan også give ham en nøglering med et billede, så gaven også er lidt brugbar.

Andre ting

Føler du stadig ikke helt, at vi har ramt hovedet på sømmet med gaver til far? Der er stadig muligheder! En oplagt ville være en gavekurv fyldt med alle hans yndlingsting. Det kan være alt fra hans yndlingssøl eller slik til en lækker t-shirt eller aftershave fra hans yndlingsmærke. Så find en kurv og gå på jagt efter gaver til far!

Be the first to comment

Leave a Reply